IRC-Galleria

IceIce^

IceIce^

I've got license to chill ;)<3

Kuvisluokasta näin kun kaksi urpon näköstä junnua katteli/hipelöi pärrääni, päätin mennä katsomaan että mitä oikein tapahtuu. Kaikki näytti olevan kunnossa ja palasin luokkaan.
... Hetken päästä kuulin meteliä ja kattelin ulos iggunasta kun ne pojat jotka olivat tulleet oranssisella skootterilla vei mun piikin. Se kuka sen pölli ni sil ei näyttäny olevan minkäänlaista ajotaitoa kun meinas koulun pihassakin kaatua, olis nyt vaan kaatunu! Juoksin perään mutta en saanut kiinni ku he olivat jo kaukana.
Ne paineli siltamäkeä kohti ja soitin sitte kytät ja ne sitte lähetti partion perään.
Mutta eivät löytäneet.

Lähettiin koulun jälkeen kaverin kanssa ettimään hussea mutta valitettavasti ei löytynyt, soitin kavereille jotka asuvat suutarilassa että pitäisivät silmiänsä vähän auki, ja myöhemmin illemmalla kaverini (faabio) soitti(klo21.00) ja sanoi nähneensä niiden tyyppien ajelevan hussella ympäri suutarilaa, he soittivat poliisit ja mekin tultiin paikalle, siinä sitten jutusteltiin poliisien kanssa ja hetken päästä he saivat toiselta poliiisilta kuulutuksen että hussen oli nähty Suutarilan Puukeskuksen vieressä olevn skeittirampin viressä.

(Kuva jossa istun poliisiautossa liitty tähän tapahtumaan) lähdimme poliisin kanssa katsomaan että jos tunnistaisin sitä varasta, mutta hän ei ollut siellä paikalla, poliisi vei mut takas kavereiden pariin ja sanoi että "hetken päästä voit hakea pärräs poies sieltä, kunhan tilanne nytten vähän rauhottuu" .

Menimme kavereiden kanssa skeittirampille katttomaan että millasessa kunnossa pyörä oli noh noh Kone oli kuumaleikannut kiinni(kaverit olivat nähneet tapahtuman), kumi poltettu loppuun, kaaduttu molemmin puolin, katteet haljennu, putki lommoilla, takavilkku paskana, ja moottorista tehot ja vääntö kadonnut. :(

Pari päivää myöhemmin tuli vahinkotarkastaja totesi pyörän olevan LUNASTUSKUNNOSSA! :(
Vakuutus kait korvaa mut jos ei Niin siinä tapauksessa Haastetaan no NUTIPÄÄT OIKEUTEEN!!
SE SKOOTTERI JOLLA HE TULIVAT NIIN SEKIN OLI PÖLLITTY!

Kiitos kaikille ketkä auttoivat etsimisessä! :) <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.