IRC-Galleria

Uuu uuuu væhæ tanskan kuulumisiiiLauantai 13.06.2009 14:56

Tiiistaina oltiin tivolissa vaa pelailee pelei :P oli ihan kivaa paitsi et paska sææ :s no mentii sitte kummitædille takas ja syøtii sun muuta....

Keskiviikkona mentiin taas tivoliin mut tæl kertaa otettii sit rannekkeet. Onneks ei satuna mut oli væhæ kylmæhkø :P No mentii sit siel kaikis laitteis ja pelattiin pelei... Sit mentiin ravintolaan syømææn. Syøtiin jotain hmm.. kanaa ja jotai muut ja sit kahvit sen jælkeen NAM<3 No sit mentii viel bæhæ aikaa laitteis ja ostettii jætskit sit læhettii. Veronican kaa takas mun kummitædille ku robert ja se ha´lus viel jæædæ.

Torstaina oltii sit experimentariumis. Siel oli iha jees paitsi et olin nii væsyny etten oikee mitææ muut jaksanu tehæ ku vetææ ennætyst yhtee nopeus peliin ja tein sen vihdoin sit tunnin yrittæmisen jælkee :P no sit siel oli semmonen juttu olisko ollu tuulikaappi et siel sisæl leijuttii ja piti koittaa saada niin mont lappuu ku vaa pysty :P no olin sit siel leijailee ja 10lappuu oli hyvæ suoritus mut meitsi saiki 23 ;)))) No sit mentiin ravintolaa ja sen jælkeen himaa.

Perjantaina sit mentiin aamul leikkaa mun hiukset yhel iha sika hyvæl leikkaajal ;) no næist tuli sit ihan sika ihanat ainaki suiristettun vitun siistit pitææ siis saada oma rauta toimii :D No sen jælkee mentiin shoppailee magazinee ja ostin tuliaisii ja itelleni kivan paidan. No sitte kæytii ostaa kæsin tehtyy suklaata NAM! sitte mentiiin ravintolaan syømææn oli ihan hyvææ. Sitte mentiin takas himaa ja juotii kahvit ja syøtiin suklaat. Sen jælkee læhettiin sit planetariumiin kattoo elefanteist leffa :)<3
se oli ihan sika hyvæ ja ihana! ja se oli nii upee ku planetarium ei oo mikææ normi lffa teatteri vaan se kuva on nii iso pistæn tæhæn kuvankin siitæ :) Sit sen jælkee pedikyyri ja manikyyri ;)))) ja nukkuu.

Tænææn siis lauantai ja me mennææn Akvariumii eli se on semmonen sealifen tapanen paitsi et siel saa koskee kaikkii kaloihin yhes paikas ;)<3 kirjotan sitte lisææ :)



Væhæn tæstæ kuvasta: Eli toi on planetarium ja siel on yks ainaa leffa teatteri ja se on kerros talon kokonen se næyttø :D eli tos se kuva sisæltæpæin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.