IRC-Galleria

Iinukka

Iinukka

mmm me likey england

Terveiset Lontoosta!Lauantai 13.06.2009 03:08

Huhhuh ei ole helppoa tuo matkustaminen. Oltiin kuitenkin Jullen kanssa vain 3 yötä ja ehdittiin käydä monissa paikoissa ja hotelli huoneenkin ehti joku rosvo tyhjentää (Jullelta lähti rahaa + molempien ipodit).
Saavuttiin siis Lontooseen Heathrowlle tiistaina klo 9.00 paikallista aikaa ja sieltä seikkailtiin metrolla Hyde Park Cornerille. Jouduimme myöskin hämmästelemään kuinka hyvin metrokuskit osaavat valita lakkojensa ajankohdat, sillä samana päivänä alkoi metrolakko.
Illalla suuntasimme kohti Luton nimistä kylää(?) tapaamaan aina yhtä ihanaa Bennyä. Päädyimme sitten paikkaan nimeltä The Edge jossa sisäänpääsy oli £12, mutta illan juomat sisältyivät tuohon hintaan!
Aamuyöllä sitten hipsimme takaisin hotellille ja tosiaan huoneessa oli käynyt Jasper ja Jesper ja Joonatan. Lähdettiin sitten tätä sotkua selvittelemään ja siinä kuluikin sitten se yö ja seuraava päivä.
Torstaina pääsimme vihdoinkin shoppailemaan Oxford streetille ja illalla Teresa ja Matt toimivat omina oppainamme ja kiertelimme kaikki nähtävyydet läpi. Nähtävyyksien jälkeen painelimme Camdeniin muutamille ja taxilla sitten kivasti hotellille.
Haikeaa oli aamulla ajatella, että joutuu lähtemään ja näkee ihania ihmisiä taas vasta joskus :<

Lontooseen uudestaan asap<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.