IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 21.09.2008 04:45



1. Listaa asioita 20 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et (koskaan) tule sanomaan.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne.



1. Oot mulle erittäin rakas, enkä mä tiiä mitä mä tekisin ilman sua. Kiitos kun jaksat aina olla mun kanssa, vaikka me ei tehtäiskään yhtään mitään. Mun mielestä on ihanaa aina jutella ja nauraa sun kanssa. Mua vaan pelottaa että jonain päivänä mä menetän sut ja voin sanoo et sitte ei mun elämässä oo enään yhtään mitään.
Aishiteiru! <3

2. Mä en jaksa tätä enää. Mua ärsyttää ku me vaan aina riidellään ja mun pitäis tehä aina kaikki. Miks sun pitää työntää nenäs joka ikiseen asiaan mikä ei todellakaan kuulu sulle?! Sä aina vaan valitat ja valitat ja valitat!!! Mä haluun vittuun täältä!

3. Mä en enää tiedä kuka sä oot. Täysin tuntematon, mutta silti niin tuttu ja läheinen. Musta tuntuu niin pahalta kun mä katon sua nyt ja muistelen samalla millanen sä joskus olit. Miksei aikaa voi kääntää taakse päin? Miks aina kaiken pitää mennä kaikista huonoimmalla tavalla? Miksei mikään voi koskaan mennä hyvin?

4. Miksi sä aina vaan haukut mua? Miksi mä teen muka aina kaiken väärin? Olenko mä oikeesti niin vitun epäonnstunu kaikessa?! Sä taidat oikeesti nauttia siitä et saat ettiä musta pelkkiä vikoja. Se on ihan sama miten mä jonkun asian teen ni aina mä teen kuiteski väärin päin. ''Tee niin tai näin, aina se on väärin päin.'' <---just näin! Sun pitäis olla se joka lellii lapset pilalle ja tekee kaikkea hassua, joka naurattaa lapsia, mutta ei. Sun pitää vaan haukkua ja haukkua ja haukkua. Mä olen vaan miettiny et miks mä olen sun ainut kohde? Miksi sä et arvostele ketään muita?! Miksi?!?!
Kyllä mä tiedän, että mä oon erilainen ku muut, mutta ei se silti anna sulle syytä kiusata mua. Vai antaako?

5. Se oli vaan yks pieni hetki ja sä olit poissa. Tai ehkä siinä kesti kauemmin, mutta mulle se tuli liian äkkiä. Sä jätit mut, lensit pois. Siitä lähtien mä en oo uskonu jumalaan. Ja jos sen oliski olemassa ni se on yks saatanan kusipää jolta mä haluisin vääntää niskat nurin.
Mulla on sua vieläkin ikävä, vaikka siitä on jo näin monta vuotta. Mä antaisin mitä tahansa, että mä saisin nähä sut ja jutella sun kanssa vielä viimisen kerran.
Mä todella toivon, että sulla on nyt kaikki hyvin. Mä kuvittelen sut mun viereen kauniina enkelinä...Mun suojelusenkelinä.
Oot rakas enkä mä koskaan unohda sua! <3<3

6. Oot mulle tosi tärkeä, vaikka mä en sitä aina ehkä näytäkään. Sä luulet että oot jollain 'varasijalla' (tai näin mä ymmärsin) vaikka et todellakaan ole! Oot mulle erittäin hyvä ystävä. Syy miksi mä en puhu sulle kaikista asioista on se, etten mä tykkää puhua. Mä en puhu kenellekään. En vaan osaa/halua, sillä aina ku puhun ni alkaa vaan ahistaa entistä enemmän...Sä et saa ajatella, että sussa oilis jotain vikaa, sillä sussa ei oo yhtään mitään vikaa. Päin vastoin.
I love you! <3

7. Te teette maailman parasta musaa. Siitä ei pääse yli eikä ympäri, mutta sen te toivon mukaan tiedätte. Silti syy miks te ootte mulle erittäin tärkeitä ja rakkaita on, ei teidän täydellinen musiikki, vaan se että te pelastitte mun hengen. Sen takia mä toivon, että mä saisin joskus nähdä teidät ja kiittää teitä. Teidän ansioista mä olen vielä täällä, enkä jossain kaukana ns. 'paremmassa paikassa' .

8. Sä taidat olle mun maan päällinen suojelusenkeli. Sä sait mut vähentämään sitä juttua, minkä takia me tutustuttiin. En kyllä oo vielä lopettanu kokonaan ja tällä hetkellä tuntuu, että en ehkä koskaan tuu lopettamaan, mutta silti saat olla ylpee itestäs. Kukaan muu ei oo saanu mua ajatteemaan, että satuttamalla itteeni, satutan vaan toisia.
Mä olen jonkun aikaa jo miettiny että sillon ku me oltiin yhessä, niin rakastitko sä mua koskaan? Oliko se vaan pelkkää puhetta? Mulle sä olit ja olet vieläin rakas vaikka me ei enää paljon puhutakaan. <3

9. Mitä meille on käyny? Miksi me ei enään puhuta tai tehä mitään yhessä? Miksi se on niin vitun vaikeeta kertoo sulle asioista? Musta tuntuu että sä et enään välitä. Sä et kysy multa koskaan mitään. Ainoot asiat mitä me sanotaan toisillemme on että 'moi' ja 'moimoi' . Mä olen kysyny sulta monta kertaa, että tehäänkö jotain, mentäiskö vaikka leffaan, mutta ei. Eihän sulla oo koskaan aikaa mulle. Aina vaan, että ei mulla nyt kyl tällä hetkellä oo aikaa. Tai jopa hyvällä lykyllä sä sanot, että no katotaan ens viikolla, mut silti sä et koskaan soita, vaikka lupasit. Tiiätkö sä miten pahalta musta tuntuu kun sä et huomioi mua mitenkään?! Mä olen sulle yhdentekevä. Sä et edes huomais jos mä olisin poissa! Mä vaan haluaisin, että kaikki ois niinku ennen, millon me leikittiin tyynysotaa ja sä lukitsit mut mun huoneeseen ku halusit kattoo rauhassa telkkaa. Kaikki olis vaan niin paljon paremmin jos me oltais nuorempia ja mä voisin kiivetä sun syliin ja nipistää ja sitte juosta kikatellen karkuun. Mutta ei ni ei. Sä et varmaan edes muista niitä aikoja. Vai etkö sä halua muistaa? Niin tai näin ni mä en jaksa tätä enään kauaa. Etkö sä taju, että sä satutat mua tekemättä yhtään mitään?!?!

10. Sä oot vaan niin vitun hyvän näkönen. Sä saat mut aina nauramaan vaikka mulla olis kuinka huono päivä tahansa. <3

11. Miksi sä vaan muutit pois, etkä sanonu mulle mitään? Mä luulin, että me oltiin ystäviä. ;_;

12. Oot mun pieni päivänsäde tässä muuten niin synkässä maailmassa. Kiitos kun oot olemassa! <3

13. Miksi sä vaan aina huudat sun pojalles, mun pienelle päivänsäteelle? Etkö sä tajua, että se ei auta yhtään mitään? Vaikka sä olet mua melkein 11 vuotta vanhempi, niin silti mä tiedän lasten kasvatuksesta enemmän ku sä! Mä en haluais haukkua sua ihan lyttyyn, mutta sä et oikeen jätä vaihtoehtoja. Silti mä haluan, että sä tiedät, et oot mulle tärkeä! <3

14. Sun kanssa on aina niin mahtavaa!

15. I'm still waiting for your letter...

16. Sä et osaa muuta ku satuttaa mua, mut silti mä rakastan sua. <3 ;___;

17. Te ootte niin söpöjä yhessä. Vaikka mua sattuu kattoo teitä yhessä ni mä oon silti onnellinen teidän puolesta.

18. Painu huora vittuun!! Jätä mut rauhaan! Etkö sä tajua, että mä en halua nähä sua?!

19. Mä en koskaan halunnu johtaa sua harhaan enkä satuttaa. Nähtävästi tein sen silti. Anna anteeks!

20. Sä olet aivan mahtava persoona ja maailman paras maikka! Sun kanssa tunneilla on hauskaa. Mun mielestä se on kivaa ku me jutellaan aina biisien välissä ja muutenki.. En osaa selittää. Täytyy vaan sanoa, että mä oon erittäin onnekas ku sain just sut mut maikaks!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.