IRC-Galleria

Ikhtus

Ikhtus

Just sulle moon Jukka, muille joku muu.
Jeah. Aloin tossa viikko sitten tekemään uusia sivuja.. Sain tehtyä nopean pohjan, mutta siihen se sitten jäikin :) Täytyisi nyt taas jaksaa vääntää. Piirrän itse kuvani PAINTILLA!!! :D Jumalauta paint on ehkä paras kuvakäsittelyohjelma ikinä!

Tuttua tummaa sävyä luvassa ja kuvien tyyli on semmoista kevyttä matkimista Otepin välilehtitaiteesta. Sevas Tra -> Art Saves.

---

Novelli-ideoita on taas läjäpäin. Ja on toki pari uuttakin, mutta ne on siellä http://www.koti.phnet.fi/ikavra6/Kirjoituksia -osoitteessa, kun olen saatana unohtanut äidin phnetin salasanan :)

Täytyis nyt taas alkaa kirjottelemaan. On semmoinen vähän pidempikin tarina mielessä. Kertoo miehestä ja sen vaimosta, jonka naama on palanut rumannäkösesti. Joku hyytävä trilleri. Jotain perusskeidaa tietty, mutta yritän tehä siitä semmosen hauskan huijauksen. Täytyis vaan olla enempi skilssejä. Vois tehä jonkun raakaversion ja sitten joskus kirjottaa se kunnolliseksi.

---

Olihan muuten ryyppyreissu taas. Alkuun ei millään nouse päähän ja sitten ku se vihdoin nous se tuli ja kovaa. Päätty siihen, että eksyin hesen vessaan oksentamaan :D Sitten vetäsin pokkana yhen hamburgerin ja mentiin luokkalaiselle yöksi. Oltiin siellä puol seittemän ja juotiin vielä viiniä ja viskiä :) Sitten sammuttiin. Ei vierekkäin. Erikseen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.