IRC-Galleria

Ildar

Ildar

I believe that believing we survive is what makes us survive

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »
Klassisella saatanalla on HEINÄhanko, sattuu kun sillä tökkii.
Tramal (on) HYVIN PAHA LÄÄKE!!!
"Kato äiti, ilman käsiä!" ..."Kato äiti, ilman hampaita!", "kato äiti, ilman päätä!"
Lapset ei yleensäkään pyhästä hengestä sikiä. Jätämme myös takamuksemme menneeseen ja paukutamme toisillemme järkeä kalloon puukepeillä...
"mitä te tentitte?" "Neuroa" "LIIKUNTALÄÄKETIEDE!!!" "...ei" "Siis mitä te olette tulleet tenttimään" "Kognitiivista ja neuropsykologiaa" "Onko se tällainen PSY P120?" "En tiiä." "NO KYLLÄHÄN TEIDÄN PITÄÄ TIETÄÄ MITÄ TE TENTITTE!!!" "no tentitään edelleen sitä neuropsykologiaa, katso lukeeko siinä." "Kognitiivisen ja neuropsykologian perusteet, onko se tämä?. "JOO!"
"Miksei täällä oo enempää poikia", "voi minua pientä omenavartaloista"
"Otetaan ryhmä hyvännäköisiä/söpöjä miehiä. Ensin lukitaan ne ulos pakkaseen (vähissä vaatteissa), sitten heitetään sielä sata-asteiseen saunaan. Kun ovat lämmenneet riittävästi, heitetään herrat avantoon. Henkiinjääneitä/terveitä voidaan harkita seurustelukumppaneiksi tai edes jatkamaan sukuaan!"
"poika pelkäsi hevosia. Hän oli oidipaalivaiheelle tyypillisesti rakastunut äitiinsä eli pelkäsi siis oikeasti isäänsä." niin siis mitä?
"voidaan alittaa aikasemmin jos keksitte miten rajataan alue niin että te tajuutte sen silmät sidottuina"
Ja kaksihaaraisten ja kaksilahkeisten sekottaminen toisiinsa menee kyllä top viitoseen kaikista kuulemistani käsittämättömistä väärinymmärryksistä, tietämättömyyksistä ja väärinsanomisista ikinä


Sellaista. Oi aikoja :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.