IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Entä sitten.Tiistai 13.06.2006 07:03


Mitä sitten vaikka eläisinkin pienessä omassa kuplassani jossa pätee vain minun säännöt? Entä sitten vaikka en voi käsittää niitä ihmisiä jotka minun peliälyni mukaan käyttäytyvät tyhmästi ja vasten mielisesti?

Kaikki ei pyöri minun napani ympärillä..en ole sellaista koskaan olettanutkaan taikka kaivannut. Uusia ihmisiä tulee ja menee enkä viitsi vaivata päätäni jokaisella tuntemallani ihmisellä.
Eli jos joku koskaan väittää että elän kuplassa, haavemaailmassa tai omissa kuvitelmissani voin sanoa niillee, että minua ei vain voisi oikiasti vähempää kiinnostaa.

Asioita ei pitäisi tahallaan käsittää väärin. Monet uudet tuttuni täällä pitävät omaa sosiaalista statustansa suurenpana kuin minun ja ehkä ylenkatsovatkin minua siitä johtuen. En välitä kenen"suosioon" täällä pääsen, kaikki ne ovat minulle saman arvoisia. En tarkoita että kaikki olisivat minun bestiksiä vaan sitä, että kaikilla niillä on minulle yhtä suuri arvo. Kysymys on siitä kuka astuu esiin sellaisena henkilönä mitä minä osaan arvostaa. Näiden ihmisten kanssa olen aina ollut tekemisissä.
Ja Entä sitten vaikka tämä kuulostaa itserakkaalta.
Katsokaa peiliin.

ps. Niin ja jos on jotakin kysyttävää niin mieti itte!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.