IRC-Galleria

Ryyppylaskuri kertoi vähän juttui:

Saara - Jori: 73%

Humalassa tunaroiva Jori onnistuu repimään vaatteensa pahasti, mikä tosin on kaikkien mielestä lähinnä hyvä ohjelmanumero.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: kolmen tähden Jallu

Timo - Jori: 51%

Timo tumppaa vahingossa tupakan täyteen tuoppiin, mutta onneksi Jori ei huomaa sitä vaan kietaisee keppanan sulavasti kurkkuunsa.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: lonkero

Jori - Janne: 83%

Janne huomaa kukkaronsa piilotaskuun unohtuneen ison setelin, ja vietätte ikimuistoisen illan, josta ette muista mitään.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: naapurin baarikaapin sisältö

Jori - Jaakko: 79%

Voitatte yökerhon kaljanjuontikilpailusta risteilyliput ja huojuttekin jo pian pitkin laivaa Tax Free -tuotteiden voimalla.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: ginitonic

Tommi - Jori: 37%

Yökerhon tanssilattialla Tommi saa päähänsä suihkutella kovalla rahalla ostetun kuohuviinin muiden joraajien päälle kuin formulakuski konsanaan. Jori yrittää estää fiaskon, mutta liian myöhään. Tulos: Hukkaan mennyttä alkoholia ja vihaisia ihmisiä.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: ville vallaton

Salla - Jori: 30%

Jatkoille lähdön aikoihin Jori onnistuu jäämään nalkkiin baarin vessaan ja viettää yönsä siellä. Salla sen sijaan pitää hauskaa aamuun asti.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: kossubattery

Jori - Allu: 9%

Liikaa viinaa kuronut Jori rojahtaa vieraaseen pöytään eikä suinkaan tuolille. Juomansa menettänyt vihainen pöytäseurue usuttaa järjestyksenvalvojat heittämään parivaljakon pihalle anniskelutiloista, ja syytön Allu on käärmeissään.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: tislattu krapulahiki

Milla - Jori: 52%

Milla sössöttää aamuun asti jotain täysin mystistä, mutta onneksi Jori on siinä määrin päihtynyt että jaksaa näyttää kiinnostuneelta.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: viski

Krisu - Jori: 6%

Jori teloo päissään kompuroidessaan naamansa baarin vessassa ja lentää pihalle. Krisu raahaa hänet taksiin, mutta kuski ei suostu ottamaan veren tahrimaa parivaljakkoa kyytiin. Lopulta poliisi korjaa molemmat talteen.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: yhden tähden Jallu

Lefa - Jori: 53%

Lefa ei huomaa virtsatahroja vaatteissaan vaan dokaa hymyssä suin.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: punaviini

Niki - Jori: 35%

Niki löytää AA-kerhon kokouksesta hienon joukon janoisia kavereita. Jori on näreissään, kun valtaosa juomista kumoutuu näiden kurkkuun.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: asterix

Noora - Jori: 56%

Noora kaataa vahingossa pöydän täydeltä juomia lattialle, eikä Jori suostu siivoamaan jälkiä, joten Noora joutuu könyämään rätti kourassa lattialla pitkän aikaa.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: salmari

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.