IRC-Galleria

In`kivääri

In`kivääri

Suurien asioiden alussa on aina Äiti.

Sain tehtävän x)Perjantai 27.01.2006 12:37

Tehtävä...

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä. :>

1. Pihavalot. On aivan inhottavinta, jos pihalla ei ole valoa yöllä nukkuessa. En viitsi aiheuttaa kotona aiheesta taistelua, sillä siippa säästäisi sähköä ja saamuttaisi valon rapun edestä, mutta laitan sen aina salaa päälle kun mahdollista :D

2. Aamiainen. Minusta on jostain syystä tullut aamiaisvimmainen. Haaveilen aamukahvista ja paahtoleivistä sun muusta aina nukkumaan mennessäni. Eikä aavistustakaan mistä tuo johtuu.

3. Juustopurkin kansi. Sitä ei kukaan muu perkele tajua sulkea oikein kuin minä!!! Ja juusto kuivuu!!

4. Tiskit. Kotoa perua aikaa ennen tiskikonetta. Se on syvällä selkärangassa. En osaa huuhtoa astioita ja laittaa suoraan koneeseen vaan niiden kuuluu odottaa kertymistään tiskialtaassa x)

5. Mumina. Minulla on helvetin kantava ääni ja iso suu. Kuitenkin suuren osan oikeista asioista mutisen epäselvästi. Lienen tuolloin epävarma asiasta, jota puhun, mutta piirre ärsyttää minua suunnattomasti.

Laurie
Hellbilly
_Koo_
Foxmagon
tuuliainen

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.