IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 06.08.2008 00:08

Nonni, nettipimento on vihdoin ohitte! Saatiin tänään netti toimimaan :)

Lauantaina oli siis muutto. Lähettiin lauantaina kymmenen aikaan aamulla rovaniemeltä kaks autoa+kuomuperäkärry täynnä tavaraa kohti Oulua. Kahen aikaan oltiin Oulussa ja pääsin ihastelemaan uutta asuntoa. :) Alle tunnissa saatiin kaikki tavarat sisälle asuntoon ja lähettiin ostaan meille ruokailuryhmää. Äiskä osti meille sitte Suomisoffasta semmosen blues-ruokailuryhmän. Me haetaan se nyt torstaina vissiinki. Samalla käyään ehkä ostamassa tv-taso askosta. Tänään käytiin varaamassa kirjotuspöytä kodin ykkösestä. Eli enää puuttus sohvapöytä, mutta sillä nyt ei oo niin kiirettä. Ollaan me saatu ostettua pimennysverho makkariin, bambuverho keittiöön ja semmonen paperisälekaihdin olohuoneeseen. Vielä on vähän epäsiistissä kunnossa tää kämppä, mutta pikkuhiljaa pikkuhiljaa. Varmaan viikonloppuna saahan aika hyvälle mallille ku pystyy laittaan verhotki jne.

On muuten todella kivä kämppä! Iso keittiö ja olohuoneeseenki mahtuu iso kulmasohva, tv-taso, sohvapöytä ja kirjotuspöytä ilman ongelmia ja tilaaki jää vielä. Tää on tosi ihanalla paikallaki. Aika rehevä ja puistomainen paikka. Näissä luhtitaloissa asuu oikeestaan vain lapsiperheitä. Tosi rauhallista. Koululle on se about 5km ja kaupunkiin 6-7km, mutta ei se nyt autolla kovin pitkä matka oo. Eikä pyörälläkään ja onneksi bussilippu ei maksa paljoo. Pittää sitte jossain vaiheessa hommata semmonenki. Tuo meijän rappu on vähän eläimellinen :D siis ku son ulos ihan avoin, niin tuossa juoksentelee jos jonkimoista elukkaa: mehiläisiä ja muita ötököitä, eilen tuossa oven eessä ikkunalla poukkoili västäräkki. Se ei osannu enää ulos. Ja naapurin oven eessä olevassa puulaatikossa majailee orava. Kuhan eivät sisälle tuu, niin kaikki on hyvin :D

Tänään oli eka koulupäiväki. Alko yheksältä ja loppu kahen aikaan. Luulin, että ois ollu vähän helpompi päivä, mutta meillä oliki jo opetusta. Torstaina katotaan heti opintojen aluksi synnytysvideo :D Ihanata.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.