IRC-Galleria

Hevonen x Aasi = MuuliTiistai 07.10.2008 22:21




Vivé la France! ...tai jotain.
Oui oui, osaan erittäin hyvin elämäni ensimmäisen ranskantunnin jälkeen.. Haahaa.Haa.

<3


Mässyhuurut ja tiistai-ilta. Iiiik. PAKKO JAKSAA keskittyä huomenna K E M I A A N, otherwise=fail ! Ei oo_mitään päässä viime tunnista. Einäineinäineinäin. Helpottaa tosin etten Varmasti oo ainoa... Muttakun rakas opettajamme on niin... kuiva. Miten sen ikinä tulkitseekaan. hyihyi lapset. Hyi Elisa.


Hieno päivä. Nyt ku sais vielä hoidettua jotain..asioita. Haluaisin kameran, paljon. Sillä pääsisi sitten häröilemään ympäri Tuusulaa, napsisin kuvia sinusta ja sinusta ja sinustakin, ja sinusta, tietysti ilman lupaa, ja ne päätyisi tänne galtsuun superhärösti muokattuina ja..


Mua väsyttää. Miksen jaksa tällasta rytmiä. Miksenmiksen, ipa haluaa olla se joka kaikesta, KAIKESTA huolimatta jaksaa hillua ja pomppia ja positiivaroida ympäriinsä mutta mikä siinä on niin vaikeeta, nukuin ihan "normaalit" yöunet taas mutta lopputulos on se, että kesken tunnin silmät alkaa harittaa ja sellanen raskauttava väsymys ja unentarve pyrkii ruumiiseen ja painovoima lisääntyy satakertasesti ja asialle ei voi tehdä muuta kun pistää laukun pöydälle ja ottaa nokoset. Ja vielä kun se mukava herra Pörhölä keksi lähteä kävelyttämään meitä kesken koulupäivän jonnekin Korson huikeanhienoon puistoon, fiilikset oli jossain määrin aika turhautuneet. Ja herra Pörhölä siitä jotain taisi kommentoidakin, ilmeestäni siis. Jonka voitte kuvitella.



Lag.

Still waiting for the Better days?





Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.