IRC-Galleria

Ireth

Ireth

ole mulle hellä, tolkuttoman hellä

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Lauantai 15.12.2007 13:40

joo eile nightwishillä keikka j-kylän paviljongissa.. ovet avattii kuuelta, mentii sinne noin varttia yli kolme. ootettii sitte pakkasessa se kolme tuntii, oli iha helvetin_kylmä.

sitte ovet avattii ja mentii sisää, ja päästii toisee rivii. jipijajee. indica oli lämppärinä. sitte kuunneltiikii joku tunti jotai paskaa bändiä joka vingutti niitä helvetin viulujaa, toki he muistivat pitää iloisen virneen naamallaan koko esityksen ajan koska manageri oli varmasti sanonut heille että lavaesiintymisessä pitää olla karismaa ! :>>>

sitte ku oltii kuunneltu 1hQindicaa se tunti siinä lavan eessä ni tuli itse paraas bändi lavalle hietaloinee ja holopaisinee. kerettii kuunnella 3 biisiä ku bändi evakuoitii lavalt pois ja meille sanottii et: joo hei tuollo sattunu semmone pikkune tulipalo ja koko jengi pois talosta. sitte oltii teepaitasillaa ulkona ku sisälle ei saanu mennä hakee ees takkeja (Y).

no lopuks ne sano et viranomaiset selvittelee asiaa ja et kaikki poistuu nyt ja hakee takkisa ja kipinkapinkotiin ! no sit mentii ja haettii takit ja venailtii hetki siin pihalla, sit käveltii hesee ni eikös joku tuttu soittanu ja sanonu et keikka jatkuu. no sit juostii takas pavilijongille ja saatii ihan helvetin huonot paikat. et sinänsä ihan kiva menettää semmoset kolmetuntia pakkasessa jonotetut eturivin paikat joillekki vartin jonottaneille tyypeille :) et siinä pikkase vitutti ku oli kattonu jonku takkutukkastenkeijukaisten vinkumiset eturivistä ja sitteku päästii itse asiaa ni jopas sattu tämmöne hauska juttu :):))))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.