IRC-Galleria

Ireth

Ireth

ole mulle hellä, tolkuttoman hellä

Selaa blogimerkintöjä

eli siis juttuhan meni näin että evis sano jonkun laulun, johon mie sitte keksin omat sanat, surkeinta paskaa ikinä :'D.

Apulanta-Kadut
tulit vastaan eläintarhassa, joukossa apinoiden. likaa nähneet korvasi, pahalta haisten. mä huomaan kuinka sä hyppäät puusta toiseen, jalkasi nikamat vinhuen. huutaa on sinun aivan turhaa, koska apinat ei osaa huutaa kuitenkaan :D
(huonooooooooo)

Don Huonot- Hyvää Yötä ja Huomenta
täksi päiväksi jään, joku hölmö koittaa mua täällä viihdyttää, iskunkestävää lasia ei oo vielä keksittykkään. jos sulla kerran on, vanukasta siirappikastikkeella, niin anna siitä mullekkin, äläkä usko roope ankkoihin.
(lol aina pahenee)

Maija Vilkkumaa- Hiuksissa Hiekkaa
mitä jos sua löisin, niin löisitkö takaisin? vai potkisitko kovaa ja paljon vai lähtisitkö pois? se nyrkki osui ja tömähti, ja verta maahan roiskahti, pääsi tippui lattialle ja kieri sitten pois. tuli yksi poliisi jos toinenkin, minä valehtelin paljon ja vielä enemmän huijasin, sen muistin mä kuitenkin, miten sä, karjaisit kovaa.
(miten voisin unohtaa jotain näin kaunista)

okei sit tähä välii pikkukakkosen posti, tätä ei tajuu muut ku meän luokkalaiset..
simo ylösen posti, viiksilokero 128 07 102 vanhamäki 310 (km)
(eikai tolle jutulle naurettu oikeesti yhtä kokonaista välkkää?)

PMMP- Joutsenet
voit ampua millä tahansa, ysimillisel tai haulikolla vaan, ammu vaan ammu vaan, et osu kuitenkaa. ootko armeijaa edes käynyt hei? tähtäykses on paska enivei, ammu vaan ammu vaan, en kävele vastaan =DDDDDDDDD
(pohjanoteeraus)


:DDDDDDDDDDDDDDDD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.