IRC-Galleria

Isithtrade

Isithtrade

under everything just another human being

And I remember all the thing we once shared..Keskiviikko 21.11.2007 04:08

..watching TV movies on the livingroom armchair..

Ikävä

lumisadetta pimeällä. ellan kanssa laulamista saunassa. vanhaa huonetta. peli-iltoja. jukan valitsemia monimutkaisia ja vaikeasti tajuttavia leffoja. kaikkea sidissä, sitä kun sen hymyilee ja tulee halimaan. loimulohta ja tuoretta ruisleipää. sitä, kun äiti tekee miulle ranskanletit. miiaa, kun se hössöttää. kännikaraokea. sitä, kun aila pesee miun hiukset. dippikastikkeiden laajaa valikoimaa. lyhyttä kotimatkaa. agilityä ja merjaa. kesän pitkiä öitä. meidän kaunista pihaa, kaunista taloa ja kaunista terassia. sukujuhlia. isbeä ja sen ihanan älyttömiä juttuja. hakatun puun tuoksua autotallin halkoliiterissä. naapureista juoruilemista. ajamista ahtaasta portista varovasti, ettei auto naarmuuntuisi. leenan ja hannen kanssa kokkaamista ja höpöttelemistä. miun suomenpyörää, joka kaatuu aina kotipihassa. istumista oman saunan nurkassa. sitä, kun kaikki tuntevat toisensa ja tietävät toistensa asiat. rolleria. koulua, johon jättää menemättä. suomalaista juustoa. meidän punaista pösöä. ihmisiä, joiden luokse tuntee aina olevansa tervetullut.


Ihanaa täällä

tuntikausia ammeessa lojuminen. vaelteleminen päämäärättömästi ympäri Berliinin katuja. omat kaksi huonetta + keittiö ja kylppäri. olut. se, kun ihmiset puhuvat saksaa ja ymmärrän lähes kaiken. oma rauha ja yksinäisyys. se, kun ihmiset puhuvat saksaa enkä ymmärrä sanaakaan. aini. tehokas kierrätyssysteemi ja siistit julkiset tilat. olut. puut joka paikassa. ne hetket, kun ei tarvitse olla mitään yhtään kenellekään. currywurst. julkiset kulkuvälineet. rockcafe Halford ja sen baarimikot. pinja ja lumi hyvällä tuulella ollessaan. baarien ja pubien open ending. sarah ja kyle. hyvät suhteet lähinaapureihin. s- ja u-bahnasemat ja niillä hengailu. se, kun Berliini tuntuu kodilta. miun sänky ja prinsessaverho. flyygeli yläkerran olohuoneessa. se, että lähes kaikki on mahdollista. junien kuulutukset, joista ei saa mitään selvää. Quandtien kaunis talo. ruoan ja viinien/oluiden halpuus ruokakaupassa. se, ettei täältä saa siideriä. pauliina innostuessaan. se, kun on aikaa irkata. erakoituminen ja vastuun kantaminen (työn ulkopuolella) vain itsestä. Friedrichstrassen asema. s1 nach wannsee/oranienburg ja pitkät tunnit junassa. se, kun kaikkialta löytyy vähän kaikkea, kaikkea löytyy vähän kaikenlaisista yllättävistä paikoista, ja jostain löytyy aina jotain.


Parasta

lentää jouluksi kotiin. pitkä joulu/talviloma. sonata mikkelissä uutenavuotena. läväri. jenna ja isbe berliinissä helmikuussa. aini.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.