IRC-Galleria

Isithtrade

Isithtrade

under everything just another human being

Last.fm:ssä on surullista ollaTorstai 29.11.2007 14:58

"You have no friends"

check out, "What friends are?"
Juuri kun tuntuu siltä, ettet enää jaksa, kaikki on huonosti, ja tiedät että huomisesta tulee loputon painajainen..

..nouset väsyneenä junasta aamuyöllä neljältä, ja huomaat, että maailma on muuttunut valkoiseksi. Hiljaiseksi. Sataa suuria, märkiä hiutaleita, hiljalleen.Tuntuu kuin joulu olisi tullut.


äiti alkaa oppia :)Perjantai 23.11.2007 03:54

äiti: on se aika söpö. mutta ei niin söpö ku tuomas holopainen

miä:?? no ootkos nähny Apocalyptican Pertun? näyttää aika lailla holopaiselta *linkittää kuvan*

äiti: ihan kiva. mut tuomas on söpömpi :)

miä: totta..

äiti: mutta peksi on kaikkein söpöin!


kyllä äiti tietää :>

And I remember all the thing we once shared..Keskiviikko 21.11.2007 04:08

..watching TV movies on the livingroom armchair..

Ikävä

lumisadetta pimeällä. ellan kanssa laulamista saunassa. vanhaa huonetta. peli-iltoja. jukan valitsemia monimutkaisia ja vaikeasti tajuttavia leffoja. kaikkea sidissä, sitä kun sen hymyilee ja tulee halimaan. loimulohta ja tuoretta ruisleipää. sitä, kun äiti tekee miulle ranskanletit. miiaa, kun se hössöttää. kännikaraokea. sitä, kun aila pesee miun hiukset. dippikastikkeiden laajaa valikoimaa. lyhyttä kotimatkaa. agilityä ja merjaa. kesän pitkiä öitä. meidän kaunista pihaa, kaunista taloa ja kaunista terassia. sukujuhlia. isbeä ja sen ihanan älyttömiä juttuja. hakatun puun tuoksua autotallin halkoliiterissä. naapureista juoruilemista. ajamista ahtaasta portista varovasti, ettei auto naarmuuntuisi. leenan ja hannen kanssa kokkaamista ja höpöttelemistä. miun suomenpyörää, joka kaatuu aina kotipihassa. istumista oman saunan nurkassa. sitä, kun kaikki tuntevat toisensa ja tietävät toistensa asiat. rolleria. koulua, johon jättää menemättä. suomalaista juustoa. meidän punaista pösöä. ihmisiä, joiden luokse tuntee aina olevansa tervetullut.


Ihanaa täällä

tuntikausia ammeessa lojuminen. vaelteleminen päämäärättömästi ympäri Berliinin katuja. omat kaksi huonetta + keittiö ja kylppäri. olut. se, kun ihmiset puhuvat saksaa ja ymmärrän lähes kaiken. oma rauha ja yksinäisyys. se, kun ihmiset puhuvat saksaa enkä ymmärrä sanaakaan. aini. tehokas kierrätyssysteemi ja siistit julkiset tilat. olut. puut joka paikassa. ne hetket, kun ei tarvitse olla mitään yhtään kenellekään. currywurst. julkiset kulkuvälineet. rockcafe Halford ja sen baarimikot. pinja ja lumi hyvällä tuulella ollessaan. baarien ja pubien open ending. sarah ja kyle. hyvät suhteet lähinaapureihin. s- ja u-bahnasemat ja niillä hengailu. se, kun Berliini tuntuu kodilta. miun sänky ja prinsessaverho. flyygeli yläkerran olohuoneessa. se, että lähes kaikki on mahdollista. junien kuulutukset, joista ei saa mitään selvää. Quandtien kaunis talo. ruoan ja viinien/oluiden halpuus ruokakaupassa. se, ettei täältä saa siideriä. pauliina innostuessaan. se, kun on aikaa irkata. erakoituminen ja vastuun kantaminen (työn ulkopuolella) vain itsestä. Friedrichstrassen asema. s1 nach wannsee/oranienburg ja pitkät tunnit junassa. se, kun kaikkialta löytyy vähän kaikkea, kaikkea löytyy vähän kaikenlaisista yllättävistä paikoista, ja jostain löytyy aina jotain.


Parasta

lentää jouluksi kotiin. pitkä joulu/talviloma. sonata mikkelissä uutenavuotena. läväri. jenna ja isbe berliinissä helmikuussa. aini.

[Ei aihetta]Keskiviikko 21.11.2007 00:08

I didn't mean to lose direction.

But I'm not sorry for that anymore.

[Ei aihetta]Keskiviikko 14.11.2007 16:18

En sanonut terveisiä kenellekään,
enkä varonut
suojatiellä autoja.

En pyrkinyt hyviin suorituksiin,
enkä ostanut
itselleni mitään.

Tänään käytin valkoista paitaasi,
ja poltin sinulta
kaikki tupakat.

En osannut aamuyöllä nukkua..

Heikko valo
tulee huoneeseen,
jossa on ohuet verhot,
en ehkä tarvitse sinua.

flunssassa on surullista ollaTiistai 13.11.2007 02:35

vähän surullista kun kuumemittarit on niin halpoja, flunssatee on pahaa eikä nenäsumutettakaan saa käyttää ku viikon kerrallaan

englantia on surullista puhuaMaanantai 12.11.2007 00:47

..ainakin jos puhuu sitä kuten alabamalaiset, kuten minä kuulemma teen. Thanks a lot, dudes!
*mute myself*
vuoden lomalla sosiaalisista kontakteista, ikävistä velvollisuuksista, räntäsateesta ja suorittamisesta
..
palaillaan asiaan seuraavassa elämässä. aikasintaa ens syksynä.
..
saamattomuus on aivan hyvää ja asiallista käytöstä(lomaa räntäsateesta? NII VISSII?! kiva lumimyrsky ja räntäsade täällä lauantaina ja sunnuntaina..)

saksassa on surullista asuaTiistai 06.11.2007 19:37

vähän surullista ku täällä on niin hyvää kaljaa että siihen menee suurin osa kuukauden tuloista. ja loppu menee ruokaan