IRC-Galleria

Isithtrade

Isithtrade

under everything just another human being
Saukkojalka sanoo että me mennään nyt hissillä eikä mennä enää yksiäkään portaita.

Saksassa on surullista asua, kun asemat ja kadut ja junat on täynnä rumia ihmisiä. Tapaat joka päivä sellaiset kolme miljoonaa ihmistä ja ehkä kaks viidestä tuhannesta on edes kohtalaisen näköisiä. Kamalaa. Ja sitten kun rumilla ihmisillä on vapaapäivä niin ei voi ulos lähteä, kun pitää laittaa silmät kiinni ettei niihin ala sattumaan sellainen rumuus o.0 0.o
Rumat saksalaiset on myös tuplasti muita epäilyttävämpiä. Ja nyt mun hupparikin haisee saksalaisten rumuudelle. Ja vähän tupakallekin. Mutta minun viereenhän eivät mitkään rumat istu!
Kiitos tästä päivästä. Aamen!

p.s. Korjaus yhteisöön nimeltä Hevarit ei juokse. Kyllä hevarit voi juosta. Mutta aina kun ne tekee niin, niiden ketjut kilisee kohtalokkaasti ja nahkatakin liepeet tekee matrixmatrixmatrix. Siitä tunnistaa aidon juoksevan hevarin!

p.p.s. Pyörän alle kaatuminen tuntui kivalta nilkassa. Kolmen tunnin seinäkiipeily, harjottelutrapetsilta luiskahtaminen ja noin neljän tunnin kaupungilla kävely edesauttoivat asiaa huimasti. Näiden mukavien hoitokeinojen tuloksena sain itselleni ikioman saukkojalan! Hanki sinäkin omasi. Tuppaa vähän määräilemään miten tulis kulkea. Mutta et vaan kuuntele niin kyllä se siitä..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.