IRC-Galleria

Isku76

Isku76

Harkitkaa nyt oikeasti sitä itsemurhaa.

Repimällä kauniiksi!Perjantai 25.06.2010 07:37

Kaikki on revittynä parempaa. Ruisleipäkin.
Mutta erityisesti ihmisen pää. Aloitetaan sillä että ensin revitään hiukset. Mitä lyhyemmäksi epätasaisemmaksi repimällä saa, sen trendikkäämpää.
Tämän jälkeen revitään kulmakarvat, nyp nyp! Sitten kun on tarpeeksi revitty niin että ainoatakaan ei ole jäljellä, piirretään mustalla kynällä kauniit ja ihmeellisen luonnolliset viivat punottavien ja sykkivien kulmien ihoon.
No, seuraavaksi revitään nenää ja korvanlehtiä. Jotta kyseinen operaatio ei kipuaisi kipukynnyksen yli kohtuuttomalla nopeudella, aloitetaan tekemällä em. kehon osiin pienet reiät, joihin sitten pikkuhiljaa lisätään citycooleja venyttimiä. Varsinaisesti tämä ei ole repimistä, mutta melko lähellä ja vähintään yhtä kaunista ja äärettömän trendikästä.
Ikääntyessään ihmisen elimistöllä on tapana harmillisesti löystyä ja tuottaa ikäviä ja harhaanjohtavia mielleyhtymiä häntä katsoville tämän nuoruutensa voimissa olevan todellisesta kyvykkyydestä. No, eipä hätää, tähänkin repiminen auttaa tehokkaasti!
Nykyaikainen lääketiede tuntee joukon repimiskonsteja joilla inhottavat ihon epätasaisuudet hoituvat.
Yksinkertaisimmillaan kyse on siitä että vain leikataan inhottavaa ylimääräistä ihokudosta pois, jonka jälkeen revitään esim. kasvojen iho kireäksi kasvojen lihaksiston ja rustojen päälle luonnollista sileyttä ja nuoruutta uhkuvan näköiseksi.
Tämän operaation hyödyt eivät jää myöskään pelkästään kosmeettisiksi, vaan ne korjaavat myös muita iän tuomia ongelmia. Esimerkiksi heikentynyt näkö voi selvästi paremmin kun silmään pääsee lisää luonnonvaloa ja näkökenttäkin kasvaa joka suunnassa huomattavasti silmien näyttäessä iloisen virkeiltä ollessaan tulossa kuopistaan ulos.
Myös ahtautunut ulkoinen hengityskanavasto saa osansa kun sieraimet ovat jatkossa sitä luokkaa että nenäkarvojen trimmaus onnistuu ilman epämiellyttävää niskan taivuttelua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.