IRC-Galleria

Ismotar

Ismotar

galleria ajat kohta takanapäin?
Meitsi tekee sen! Musta tulee sittenkin asiakaspalvelun ja markkinoinnin yo-merkonomi
tänä keväänä! Se helkutin ikuisuusprojekti opinnäytetyö on nyt valmis vihdoin ja viimein, kaikki rästitehtävät on tehty ja enää on esitettävä se opinnäytetyö. Kaipa sekin menee jotensakin, tein juuri koulussa 10:n dian power point esityksen suullisen esitykseni tueksi. Eli 2.6 illalla räjähtää kun uuni tuoreet merkonomit lähtevät zemppaloimaan pitkin Helsingin keskustaa.
Jos nyt sen todistuksen hakisi koulusta ihan selkopäisenä (ai,olenko joskus sellainen?)

Tänään oli eka ajotunti autokoulussa..voi sitä maikka parkaa. Kun piti vaihtaa kakkosvaihteelle ni meikäläinen paino paniikissa kaasun pohjaan kun sen pitti olla kytkin..Maikka siinä sitten painoi oman puolensa jarrut pohjaan ja ei siinä mitään. Ajotunti jatkui, tosin kainalot vähän hiostuneempina kuin ennen tuntia.. Olis tavotteena, että elokuussa ois kortti hanskassa. Tulkoot kyytiini ken uskaltaa..varmistakaa vain että vähintään tapaturmavakuutus (ja miks ei henkivakuutuskin) löydy.

Perjantaina on arviointikeskustelu koululla ja sitten sen jälkeen on enään vain se valmistumistilaisuus. Tässä on nyt siis pari viikkoa pientä luppoaikaa. Tarkoitus olis käydä autokoulua, käydä ostamassa joku kiva mekko valmistujaisii ja siivota. Aikaa kaikille käytännön hommille jotka pitäis pikapikaa hoitaa. Aikaa vois olla hnegailuun ja biletykseen mutta rahaa ei valitettavasti ;/ Seuraava biletys tapahtuu vasta sitten valmistumis iltana. Älkää siis arvon sisaret (ja veljet) pyytäkö mua mihinkään. Tosin mut on helppo puhua ympäri ja sitten sitä mennäänki yhdelletoista kun oli takoitus mennä yhdelle.

Oikein ihanata alkukesää teille kaikille jotka luette tän. Toivottavasti voitte osaltanne vaikuttaa, että tulevasta kesästäni tulee pitkä, kuuma, ihana ja ikimuistettava!

Pysytään tutkalla..CIAO!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.