IRC-Galleria

IsoPahaSusi

IsoPahaSusi

valmistautuu taas muuttamaan maailmalle

son moottoripyora eika helekamapyoraTorstai 11.10.2007 09:09

huh huh voi video mika viikko! on tullu kulutettua pakaralihaksia koulun kirjastossa talla viikolla joka ikinen paiva ilta ysiin asti. Ku meinaan naita kouluhommia on niin p#rkeleesti! nyt tassa ois viela 3 tuntia aikaa kirjottaa 2000 sanan arvio kolmesta eri punttivideosta..perusteluineen ja lahteineen kaikkineen.sitte sois ohi ja...

Huomenna aamulla on lahto Philip Islandille toihin! Son sellane unelmasaari 1,5 tunnin ajomatkan paassa taalta Melbournesta. Siell o nimittain tana viikonloppuna motoGPn australian osakilpailu :D
3 paivaa putkeen lampaat ja kanat saa puukosta niin maan perusteellisesti etta eiha se oo ees tosi! Ei tata aussien reissua ihan turhaksi voi moittia ku kerran tonneki Sonni paasee saveltamaan.voi olla koko kilpailu sekaisin ku meika astuu kuviohin..Kattokaapa urheiluruutua tai osakilpailua, saattaa nakya vilahdus kaljua siella radalla :P

Majoituksesta ei oo mitn hajua mutta eipa se oo ennenkaan menoa haitannu, Surferissaki tuli potkoteltya rannalla viiminen yo. Sillo meika nappas pizzeriasta latyn kainaloon ja painelin rannalle katteleen auringon nousua. Puoleen valiin mie ehin sita leffaa kattoa sitte nukku-matti korjas messiin.

Eile meika meinas teha lasagnea kotona. painelin kauppaan,ostin bolognaisekastiketta sun muuta tilpehooria ja muistelin etta kampilla o loput ainekset.
Noh karautin kotiin nalissani ja morjestin Charlieta joka katteli taas televisiota levean hymyn kera.ei loytyny kaapista lasagnelevyja eika sen puoleen jauhelihaakaan.
mie paadyin sitte tekeen valkosipulikanaa bolognaise( :D)kastikkeessa ja perunamuusia. yllattavan hyvaa tuli. mukavaa vaihtelua niille purkkilasagneille (49centtia tsipale).
Eile illalla oli kauhea nalka taalla yliopistolla jote meika lammitti hiema sita kanahassakkaa. kaikki aseet oli vaa jaany kotii. meika sitte loysi kassista jaatelotikun eika ollu paljon vaihtoehtoja joten soin sitte silla.
koettakaapa ite sya jaatelotikulla kanaajaperunamuusia syvasta tupperware-astiasta ei oo mikaa iisi homma!

mutta eipa siina, loppujen lopuksi:
kabkebee angnan! Se on Charlien heimokielta ja tarkottaa Everything Okay My Brother!

Nii etta kabkebee vaan teilleki!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.