IRC-Galleria

IsoPahaSusi

IsoPahaSusi

valmistautuu taas muuttamaan maailmalle

jepaaTiistai 11.12.2007 06:54

Lauantaina me leikittiin portsin kans turisteja oikein urakalla. kamerat kaulassa notkuttiin pitkin kaupunkia pikku rapulassa ja nautittiin australian kesa-auringosta.

Kaytiin pyoriin Royal Botanic Gardenissa eli tahtitieteellisessa puutarhassa. kovasti paljon oli kasveja ja oksia sun muita mutta eipa meilla ollu tuon taivaallista hajua etta kuinka erikoisia puita ne sitte loppujen lopuks oli. kuulemma kovasti harvinaisia on ja taa Melbournen puutarha on Australian paras. No kaipa siella aina kupin sorria voi horppia.

Sitte hivautettiin ittemme Rialto Towersin huipulle 89. kerrokseen ja kateltiin monttu auki nakymia. hienot nakymat oli kaupungin ylle, joo-o. Ilta makoiltiin olohuoneessa jalat poydalla ja tollotettiin 30 days of Night- leffaa. Ihan sellane jees vampyyri-rymistely-hassakka. Nothing fancy.

Sunnuntaina paivan piristys oliki sitte uskomaton tunnekuohuja parskaytteleva romanttinen komedia..Predator - Saalistaja. Arska - Arnold heratti kylla joka miehessa koko joukon kirjavia tunteita hammennyksesta pelonsekaiseen nyyhkytykseen. Siita sitte suoraan tunteilla ladattuna illan salibandy-matsiin. Portsi oli liekeissa ja vastustajan mokke ei. ari paukutti vissii kolme maalia puolesta kentasta ku molarilla oli silmat kiinni puolet ajasta. oltiin haviolla jo 3-0 erickson tiimille (sjutton ocksa konsanaan) mutta sitte suomi-pojat sahasivat kentan hajalle seinasyotoilla ja meika sai kunnian paukauttaa etu yla-mummoon portsin passista.
lopulta voitto heltisi 8-5 lukemin. noustiin sillasta.

Late paiskas sitte kampille ja nopean suihkun ja shamppanjapullollisen jalkeen me lahettiin Santin ja Portsin kaa yhen luokkakaverin tupareihin. Tuparilahjaks tietenki pullo Finlandia-vodkaa. Ilta oli oikeinkin loihakka ja sai aikaan yht-akkisen vasymyksen tunteen jota hellittaaksemme me Santin kanssa laitettiin nukkumaan sohvalle. Portsi joi vissii liikaa kahvia ku se oli koko yon mesessa ja facebookissa. Siina se viela viestitteli aamulla ku me herattiin Santin kanssa. Eika muistanu puoliakaan mita oli jaaritellu ja kommentoinu ympari nettia :D
samalla hetkella Markin tyttokaveri heras ja pamahti olohuoneeseen eika ollu kauhean tyytyvainen mean sen hektiseen siina kampassa olemassa-oloon! tuli sellane hilipatiheijaa akkilahto jaakaapin kautta, pitihan sita aamu-oluet saada.
Ratikalla Ikeaan pelaamaan guita hero 3sta ja mahtavalle 2$ aamiaiselle. ei se kylla ollu lahellakaan ruottalaista aamiaista mutta halpaa ku kilo voita. lautaselle matkahti 2 makkaraa, muna ja kauhallinen papuja. hiphei hurraa, no menihan se toki kurkusta alas pienessa jurrissa.

kotia vaantyiltiin siina klo11 aamupaivalla ja nukahdettiin koko konkkaronkka takapihalle aurinkoon, aika hyvin tuli varia runkoon 2 tunnin makoilun aikana..

krapula-paivaa laakittiin national gepgraphyn luontodokkarilla Ultimate Crocodile ja Victoria`s Secretsin alusvaate showlla. Mikapa siina.

Torstai-aamuna startataan kohti Great Ocean Roadia Portsin kaa Laten maasturilla (vm-89 Toyota) ja sielta sitte karautetaan suoraa sellasille festareille tonne 80 kilsaa Melbournesta pohjoiseen. Mielenkiintoista. Elikkas etta astialle palaillaan taas varmaan ens viikolla.

meikan piti jo lopettaa nuo Souvlaki-lihaleikkuu hommat mutta mulle iski akillinen rahapula ja ku ne soitti toista samaan aikaan niin mikas siina sitten. paluu lihavartaiden aarelle tapahtui viime keskiviikkona Victoria Marketsin Night-marketissa jossa on myynnissa kaikenlaisia kansainvalisia ruokia, viineja ja olutta. Live-bandi paukuttaa sellasta poppis-rokkia ja kaikilla on hauskaa. ja meika tekee rahaa. siis ainaki vahan.

lamminta on +30 ja joulu-aatto 2 viikon paasta. Ei oo oikeen joulumielta viela ilmassa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.