IRC-Galleria

ItiksenOhjukset

ItiksenOhjukset

Kipinän nuorisotalolla vierailee pieni papukaija ke 13.10.2010 klo 14-16

Kysymys rintaliiveistäKeskiviikko 05.11.2008 15:38

Kun menee ostamaan ihan ekoja rintaliivejä, kannattaa ottaa mukaan joku, (äiti, täti, isosisko jne.) joka on niitä ostanut aikaisemmin ja tietää mikä on hyvä ja mikä ei. Ja yksin rintsikoiden ostaminen on hankalaa, kun ottaakin vaaärän koon, käy kokeilemassa - sitten joutuu pukemaan päälle ja hakemaan toiset - siks kaveri/äiti/ sisko/täti on hyvä ottaa mukaan.

Rintaliivit on tarkitettu tukemaan rintoja ja pitämään ne paikallaan, jotta liikkuminen ja asioiden tekeminen olisi helpompaa.

Joskus kannattaa käydä ihan oikeassa alusvaateliikkeessä ja pyytää myyjältä apua. He ovat alansa ammattilaisia ja varmasti löytävät sopivat kaikille.

Rintaliivejä ei voi ostaa koon mukaan, van sen mukaan, mikä sopii ja mikä tuntuu mukavalta. Koko on sivuseikka. Numero esim. 75 tarkoittaa rintakehän ympärystä rintojen alta. Kuppi A/B / C /D... tarkoittaa kupin kokoa. Myös rintaliivien muoto vaikuttaa siihen, minkä kokoisen kupin tarivtsee. Jossain mallissa voi hyvinkin istua parhaiten 75 A, toisessa 70 B. Niitä täytyy vain kokeilla.

Linkestä löytyy hyviä ohjeita:
http://www.hs.fi/omaelama/artikkeli/Kuppi+ei+kerro+kokoasi/HS20080516SI1AM02j8v
http://www.lumingerie.fi/PublishedService?pageID=18&freePage=291
http://www.lumingerie.fi/PublishedService?pageID=18&freePage=300

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.