IRC-Galleria

Järjestyshäiriö

Järjestyshäiriö

 

Jyväskylä tai ei mitään!Sunnuntai 23.08.2009 22:10

Kylhän tää oli niin arvattavissa. Kun JRH:n kiertue saapui vihdoin armaaseen ex-kotikaupunkiimme Jyväskylään ja Jyväskylä Rockiin, oli homma alusta asti kaikkea muuta kuin kevyttä kikkailua. Jo menomatka katkesi alkuunsa Tomin suorittamaan "karavaani-ohitukseen" Lusin suoralla kun minibussi kellotti tutkaan vauhtia, jonka ei rekisteriotteen mukaan pitänyt olla edes mahdollinen. Just sen ainoan kerran kun nopeus nousi yli kasikympin kävi sitten näin. Poliisi-setä oli onneksi kiltti ja päästi Tomin takaisin bussiin tuhdimman pikavoiton onnellisena omistajana.

Kuinka ollakaan festivaalialueelle saavuttiin kuitenkin ajoissa ja miltei samoin tein oli edessä nousu lavalle. Keikka menikin oikein loistosti ja oli hienoa nähdä paljon jengiä festareilla tänäkin vuonna! Juhaa lämmitti eritoten myös Matti Nykäseltä saatu käsisuudelma backstage-alueella.

Kotikaupungin festareilla oli paikalla tietysti myös runsas joukko vanhoja kavereita, joiden kanssa tuli tarkastettua PMMP:n ja Apulannan tiukat keikat ja muukin tarjoilu. Varsinaisesti alkoi kuitenkin tapahtua vasta Apiksen encoren aikana kun saimme idean lähteä jahtaamaan festari-alueelta poistuvaa Juhoa niin sanotulla nelivetopartiolla. Kun partio viimein saavutti Juhon päätti allekirjoittanut ottaa gaselimaisella loikalla tältä luulot pois. Hypyn sihti oli kuitenkin parikymmentä senttiä pielessä ja alastulo tasaiselle tapahtui notkeasti pää edellä. Tästä seurauksena oli leikin loppu, ensiapupartion (tällä kertaa ei neliveto) paikalle kutsuminen ja ambulanssikyyti Keskussairaalaan. Kiitos muuten Jussille, joka lähti messiin työntelemään rullatuolia ompelusaliin :) Viidellä tikillä takaraivoon hommasta onneksi lopulta selvittiin. Huhujen mukaan Jyväskylän kävelykadulla nähtiin kuitenkin vielä aamuyöstä muumio-kääreeseen verhoiltu mies, joka vakuutti portsarille olevansa täysin tanssi-kunnossa pienistä pintanaarmuista huolimatta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.