IRC-Galleria

VITTUUUUUU!Torstai 29.03.2007 17:59

Sattuu sattuu sattuu!
Karu totuus, olin tänään hammaslääkärillä ja poistettii vasen viisaudenhammas (oikee on jo poistettu) ja särkee niin pirusti! Ostin lohdutuskarkkia mut eipä paljoo auta ku ei mitään pysty syömään.. Alkais nyt toi särkylääke vaikuttaa et olis parempi olo..

Tänään en oo syöny muuta ku jogurttia, ku ei pysty mitään purra.. Silloin ku oikee hammas poisettii ni se tuntu helpommalta, ei edes särkeny.. Tai sit mul oli vaan vahvemmat ja paremmat lääkkeet.. Meil ei kotona ollu nyt lääkkeitä ni kävin koulus kinuu terkkarilt ja sit samantien himaa nukkuu.. Onneks huomen ei oo koulua!

Jos hyviä puolia etitää tästäkin kidutuksesta niin hmm..
1)Ei ainakaa oo noi hampaat enää tiellä
2)Nyt ku ne on poistettu ni ei tartte enää ikinä poistaa (ja kuulemma tässä iässä helpoin ja parhain poistaa)
3)Oli ilmasta! Kyl sit kiukuttais ku ois 18 ja joutuis kauheet hinnat maksaa siitä et sattuu ja särkee.. Et on siin jotain hyvää et synttärit on vast elokuus..
4)En oo todellakaa ainut kuka joutuu tän kokea, meinaa eiköhän meijän koulustaki oo monille tehty tää! Kaksin aina kaunihimpi.. c(:
5)Äippä kohtelee mua ku 5-vuotiasta eli hellii ja lellii.. :D Toisaalta hyvä toisaalta huono.. Ainaki on joku kuka hoivaa mua.. Teemuki lupas pitää must hyvää huolta viikonloppuna, se taitaa olla jopa vähän innoissaa et pääsee hoivaa mua.. :D
6)Ei tää kipu montaa päivää kestä (onneks)

Heti tuli parempi olo ku alko oikeesti miettii et onks tää nyt kuitenkaa niin kamalaa.. Kuitenki noin monta hyvää puolta.. Ja kyl niit vois keksiä ehkä lisääkin.. Ja mikä parasta, oon hengissä viel! :D:D:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.