IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

J-1

J-1

Übermensch - A God walking among men
Oloni ei ollut humalainen, en vaan muistanut miten olin päätynyt Karjalohjalle erään talon pihalla olevan vajan oven eteen, mutta tiesin että oven edessä olevat kaksi ruumista olivat minun tekemisiäni. Toinen oli keski-ikäinen mies ja toinen oli poliisi. Käteni olivat veriset ja olin kauhuissani.

Perkele. Auton ääni lähestyi. Raahasin veriset raadot läheisen pusikon taakse ja menin itsekin piiloon. Auto pysähtyi ja kaksi ihan samannäköistä jätkää nousi autosta ulos. He menivät vajaan sisälle ja uteliaana menin kurkkimaan ovenraosta että mitä ne jullit siellä oikein meinasivat. Mitähän helvettiä.. Vajassa ei ollut mitään muuta kuin pölyä lattialla ja ne jätkät seisoivat siinä keskellä vajaa ja näyttivät rukoilevan jotain. Sitten he alkoivat tanssimaan ja pyörimään ympyrää siinä vajan lattialla ja he levittelivät suolaa rinkiin ympärilleen mumisten jotain mitä en pystynyt kuulemaan.

Käsi laskeutui olalleni ja pelästyin ihan helvetisti. Se oli äitipuoleni. Hän otti minua kädestä kiinni ja vei minut niiden kahden ruumiin luokse ja kertoi että ne pitää haudata metsään. Kukaan ei saa tietää tästä. Hän otti laukustaan kaksi ihan mahti-isoa mustaa jätesäkkiä ja kanisterin, jossa oli oranssi pääkallotarra. Sitten hän käski minut työntämään raadot säkkeihin ja kaatamaan kanisterin sisällön perään ja sulkemaan pussit.

Tein työtä käskettyä ja raahasimme painavat säkit syvälle metsään. Kaivoin vajan pihalta otetulla lapiolla kaksi kuoppaa ison, kuolleen kuusen juurelle ja tiputin säkit kuoppiin. Heräsin kun olin näkevinäni vilauksen jostain hiiviskelijästä puiden takana.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.