IRC-Galleria

äääh.Maanantai 25.06.2007 17:54

Juhannus meni ihan kivasti heinin kaa valaksella. Ja huomenna alkaa ripari.Plääh pitäis pakata mut ku ei huvittais yhtään eikä sinne riparilekka kiinostais mennä. No mut kyä siä tule oleen varmaan ihan kivaa oleen, ainaki kukaan kaveri ketä on ollu jo riparilla ni ois sanonu et siä olis tylsää mut kai se riipuu omasta asenteestaki. No katellaan taas riparin jälkeen. Komentoikaa! Laittakaa viestii ja soitelkaa pitäkää muhun kaikin tavoin yhteyttä ku oon riparille,ettei pääse tuleen ikävä<3

Heinola.Keskiviikko 13.06.2007 18:48

Oih oli niin ihanaa olla taas Heinolassa. Nää päivät oli niin ihanii vaikka välillä oliki vähän angsti päällä mut silti! Lauran kaa oli taas super kivaa ja niitten muittenki kaa kene kaa oltiin(vaik eihän niitä ollu kauheesti) Mut joo sie kirkossa ei ollu mitään kauheen helmee istuu: / ja, että se oli pieni. mulla on jo lauraa ja kaikkii muita kauhee ikävä. onneks laura ja vesa tulee mun rippijuhliin ku eihän laura sinne yksin voi tulla.Mut eipäs tässä mittään vois kavereita nähä ja sillain ja si launataina SOMEROLLE moikkaan ihmisii.Mutta ei kai si muuta.

?Sunnuntai 03.06.2007 21:24

Eilen oli hyvin hauskapäivä ja varsinki se ilta mut aamulla ei ollu kivaa ku en saanu enään nukuttuu ja sillain mut päivä on ollu ihan upee! Olin tänään moottoripyörän kyyrissä se oli tooosi siistii! Aluks pelotti vähän mut si ku pääsin kyytiin ni ei enään yhään ku oli niin hyvä kuski:) Si olin pelaamassa minigolffii ja hävisin toisen pelin ja se häviä piti heitää järveen mut onneks säästyin siltä, No saa nähä mitä mukavaa viä tänään teen. ett tällästä tällä kertaa.

K E S Ä L O M A < 3Lauantai 02.06.2007 18:32

vihdoin ja viimein alko se kauan ootettu kesäloma<3 No todistus olis voinu olla parempi, mut minkäs teet enään korotetaan niitä numeroita si ens todistukseen. No tänään si vois tuunailla jottain kivaa.

Hyvää kesää kaikille<3

ei otsikkoa.Tiistai 29.05.2007 00:28

Ollaan piretty Heinin kaa taas niin kivaa et huhu ja heini on tääs väläytelly kaikkee kivaa. Tänään pelttiin koulusta ultimatee ja se oli kivaa paitsi sain frisbeestä silmään ja nenään.(kertokaa, jos toi on kirjotettu väärin) No mut huomenna näkee taas noi yhet ihanuukset<3 MULLA ON TEITÄ KAUHEE IÄVÄ<3.

"Älä aina ajattele mua!" Heini mä en voi olla ajatelematta sua<3

"Ykköstä silmään ja keluapystyyn" me yritettiin heinin kaa opetella keuliin, mut ei siitä mitään tullu.

Mutta tällästä tänään .

<3Maanantai 21.05.2007 23:45

Hohoijaa puhuin lauran kaa puhelimessa oli kivaa muisteltiin kaikkii vanhoja aikoja, mutta niistä ei puhuta sen enepään, lauran pyynnöstä. Niin toivottavasti pääsisin sinne lauran tykö kesälomalla ku on ihan hirmunen ikävä<3 Oi oi ihanaa kohta alkaa kesäloma ja pääse . Ja perjantaina ehk kattoon Turusta vaatteita rippijuhliin ja kevätjuhliin. Ja noi yhet lähtee Pariisiin ja jättää meijät kouluun ihan yksin , onks se si muka reiluu? mut ei muuta tällä kertaa.

"se katto mua ku halpaa makkaraa"Maanantai 07.05.2007 01:10

oli niin loisto viikonloppu! ku näki mun rakkaat <3 ja sit oli muutenkin kivaa. ja sit kirkossaki on tullu oltuun tän sunnutain aikana istuttuu kolme ja puol tuntii, no ei siinä mittään, jos tykkää istuu kirkossa.

ASDFGHKeskiviikko 11.04.2007 23:14

on niin tylsää et kukaan ei usko.Lauantai 07.04.2007 22:37

SHOPPAILUUU<3Tiistai 03.04.2007 23:24

Joo tuli tänään vähän shoppailtuu (8 h) olitiin ideparkissa ja sain housut, takin kengät ja kolme paitaa ja korvikset sit otin lauralle<3 sellasen kivan pikku tuliaisen. Ja oli ihan sairaan kivaa ja ihanaa ku sain uusi vatteita.