IRC-Galleria

JESSEDUDERAWRS

JESSEDUDERAWRS

♥ saa tulla juttelee ♥

[Ei aihetta]Perjantai 23.07.2010 19:52

Sairaala
Sairaalassa on sairaan hauskaa. Pikkupukeiset hoitajaneidot jakavat tarjottimillaan erilaisia tabletteja ja vessassakaan ei tarvitse käydä, vaan voit jättää vapaasti jöötin sijoilensa. Ihmiset käyvät usein sairaalassa eläkeiässä. Sairaalassa oleskelu on eräs eläkkeen parhaista puolista.

Sairaalassa voi saada monentyyppistä hoitoa aivokirurgiasta, silmätippoihin sekä anaalikokeista sekä jalkasienen sahaamiseen
Seroquel on antipsykoottilääke eli aivomyrkky.

Seroquel-lääkityksen ja vaikutukset voi ymmärtää sen nimestä. Zero-Quel, ei yhtään valitusta. Korkeampiannoksinen Seroquel-lääkitys kaksi kertaa päivässä aiheuttaa suurta uneliaisuutta (ja tuhoaa aivojen normaalin nukkumismekanismin), joten hullut eivät enää jaksa pyristellä vastaan, vaan pysyvät aisoissa. Kerran päivässä otettuna sivuvaikutuksia ei taas enää suoraan tule, mutta lyhytkestoisena aineena Seroquel tuhoaa/vahingoittaa aivojen reseptoreita pysyvästi (reseptorit avautuvat ja sulkeuvat ja murjottavat ja surkastuvat). Reseptorit ovat taas tärkeitä aivoille, koska ilman niiden toimintaa elimistön toiminta lakkaa ja kuolet pois. Näin ollen potilaat syövät tätä myös itsenäisesti kaksi tai kolme kertaa päivässä, jotta aivojen vahingot pysyisivät minimissä ja maksimiannostus mahdollisimman pienenä.

Oikea tapa käyttää Seroquelia on kaksi kertaa päivässä ja pieninä (< 100mg) annoksina useampia kertoja päivässä, jolloin reseptorien tuho ja kuluminen pidetään minimissä. Suuremmat (yli 200mg) annokset tarkoittavat, että sinua pidetään yhteiskunnan enemmistön olemassaolon mukavuutta haittaavana hulluna, mutta silloinkin kannattaa ainetta ottaa useampia kertoja päivässä täsmälleen samojen syiden takia.

Yhden kerran päivässä Seroquelia voi ottaa vain suurina annoksina (yli 600mg), mikä ei silti ole järin suositeltavaa tai lyhytaikaisesti pieninä annoksina (hetkelliset psykoosit).

Lopettaminen
Ilman lääkärin ohjausta tämä ON huono idea.

Koska Seroquel on niin lyhytvaikutteista, lopettaminen kannattaa tehdä titraamalla Seroquel johonkin pitkäkestoiseen aineeseen (esimerkiksi Risperdal) ja alentamalla hitaasti tätä. Muuten aivojen reseptoreille aiheutetaan tuhoja. Jos tämä ei kuitenkaan ole mahdollista lasku 200mg tasolle ja lääkkeen ottaminen hyvin monessa osassa päivän mittaan on järkevää.

Lääkkeen vääränlainen lopettaminen (hidas lasku ja ottaminen vain kerran päivässä) tuhoaa aivojen serotoniinireseptoreita, jolloin lopputuloksena on unettomuutta. Nopea lasku aiheuttaa serotoniinisyndrooman (liikaa serotoniinia aivoissa => reikiä aivoissa) ja voi aiheuttaa psykoottisia oireita. Nämä ovat lääkkeen ominaisuuksiin sisäänrakennettuja ominaisuuksia, joilla itsenäinen lopettaminen on haluttu tehdä mahdottomaksi.

Jos siis olet mielisairas ja syöt Seroquelia suurempina annoksina, ei itsenäinen hitaasti lopettaminen tällä lääkkeellä ole järkevää tai mahdollista.


Psykoosi on vakava houretila, jossa potilas syrjäytyy ja luo itselleen harhamaailman, jossa sitten elää.
Psykoosista kärsivät ihmiset saattavat vaikkapa luulla, että Brian Mayn keuhkoissa elää ankerias. He saattavat myös vaikkapa kuulla itsensä Sielunvihollisen puhetta päänsä sisässä. Psykoottinen ihminen saattaa myös luulla, että hänen ympäristönsä sisältää hänelle suunnattuja salaisia viestejä ja etsiä & nähdä niitä kaikkialla – etenkin CMX:n sanoituksissa. Hän saattaa luulla, että avaruusolennot suojelevat häntä. Hän saattaa luulla, että kummitukset tai muut henget suojelevat häntä. Hän saattaa luulla, että kaikkivaltias Rakastava Jumala suojelee häntä.

Psykoosin voi parantaa, mutta tietyt salaseurat estävät hoitokeinojen saattamista julkisuuteen. Niin ikään jotkut psykoosipotilaat voivat nähdä salaliittoja joka puolella.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.