IRC-Galleria

JJJenni`

JJJenni`

Tiputa mut kalliolta, hyppäät kumminki perään.

http://hiki.pedia.ws/wiki/MarsuLauantai 10.05.2008 18:17

MARSU

Marsut ovat kamelin sukulaisia, jotka näyttävät päivällä lutuisilta ja paljastavat kyntensä yöllä, kun omistajat nukkuvat.


Marsu
Marsut yrittävät laittautua hyvin.Tuntomerkit ja käyttäytyminen
Marsut ovat n. 10 metriä korkeita pikku otuksia, jotka syövät heinää, chiliä ja raakaa lihaa. Marsut kuuluvat selkärangattomiin, vaikka niillä selkäranka onkin. Marsut vingahtelevat, jos niitä tökkii.

Marsun jalanjälki on noin 12×13 cm suuri. Marsuja tavataan Atlantiksella Intian valtamerellä. Marsuilla on useita värejä, ja yleisimmät niistä ovat punainen ja kirkkaan keltainen. Marsun silmät loistavat sinivihreää valoa, jotta eläin näkee uida syvässä meressä.

Marsut ovat hyvin vihamielisiä ja niillä on melonin kokoiset peräpukamat. Ne saattavat räjähtää. Jos marsun ottaa syliin, se sähisee, ja samalla huomaat, että kaksi sormeasi puuttuu, kun marsu on ehtinyt nakertaa ne irti terävillä lihansyöjäpedon hampaillaan. Jos satut näkemään vapaan marsun, koeta ottaa se kiinni ainoastaan teräsottimilla. Mikäli ote kirpoaa, voit yrittää juosta karkuun, mutta marsun huippunopeus on jopa 150km/h. Helpoimmalla pääset leikkimällä suoraan kuollutta – tosin marsu on raadonsyöjä. Eikä siinä vielä kaikki! Marsut jopa syövät omat ulosteensa ja juovat mielellään virtsansa jääkaappikylmänä!

Marsujen harrastukset ja viihtyminen
Marsujen harrastuksiin kuuluu muumien orjuuttaminen ja orjien ostaminen. Aina välillä marsun häkkiin kannattaa pistää käärme tai kotka, jolloin marsu saa vähäksi aikaa viihdykettä. Marsut ovat myös kovia polttamaan pilveä, koska he saavat siitä lisää hedelmällisyyttä jolloin he jaksavat panna enemmän.

Mursu on ainoa marsulajike, joka ei elä häkissä. Mursut ovat yleensä myös helevetin läskejä marsuiksi, ja sen vuoksi tavalliset marsut eivät pidä mursuista ja heittelevät mursuja kivillä. Marsut ovat mersujen sukulaisia, toisinaan myös norsujen.

Marsut hoitavat tiettävästi aikaeroväsymystään viagralla.

||aika läppä|| ;D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.