IRC-Galleria

JJJenni`

JJJenni`

Tiputa mut kalliolta, hyppäät kumminki perään.
Torstai-illan bileissä riehunut Niko on häädetty ulos Big Brother -talosta. Subin nettisivujen mukaan häädön syynä oli Nikon väkivaltainen käytös.


Torstai-iltana viikkotehtävän onnistuttua BB-talossa järjestettiin riehakkaat juhlat. Illan kuluessa voimakkaasti humaltunut Niko alkoi täysin yllättäen huutaa ja sättiä Mariannelle. Lopulta mies menetti malttinsa kokonaan ja paiskasi kädessään olleen lasin naista kohti. Seuraavaksi naisen päälle lensi juomatölkki.


Tässä vaiheessa muut kilpailijat taltuttivat riehuvan Nikon, ja Big Brother komensi hänet päiväkirjahuoneeseen. Marianne ei loukkaantunut tilanteessa, mutta säikähti kylläkin pahasti.



Big Brotherin sääntöjen mukaan talossa ei siedetä lainkaan väkivaltaista käytöstä, ja näin ollen Nikon lähtöpasseja ei jouduttu odottamaan kovin pitkään.


Kilpailussa alusta asti mukana ollut 22-vuotias Niko kuului ohjelman neljännen tuotantokauden ehdottomiin väriläiskiin. Suulas nuorimies vaikutti ajoittain hyvin epävakaalta, ja hän oli etenkin humalaisena pariin otteeseen raivokohtauksen partaalla. Etenkin inho Johania kohtaan kävi hyvin selväksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.