IRC-Galleria

:)Maanantai 10.03.2008 16:05

Oli ihan älyttömän kiva vkl!! Olli oli täällä käymässä :) Se tuli tänne perjantai iltana (pienessä humalassa), ja halus yllättäen baariin :) Mentiin käymään art scenessä, ku Milka ja Riikka olin siellä.. Sitten vaan istuttiin ja juteltiin kaiken näköstä. Kotiin lähettiin joskus 12 aikaan, yllättäen viimesinä :D

Lauantaina noustiin ajoissa ylös ja lähettiin kiertään kaupunkia. Ihme kyllä Ollilla ei ollu karapulaa tai jos oli se peitti sen hyvin :D Käytiin rotkonreunalla, jossain kirkossa, kultasen naisen patsaalla ja parilla muulla patsaalla:) Kun oltiin kierrelty tarpeeks mentiin johonkin kuppilaan bisselle (hamin lähelle). Oli ihan paska paikka, palvelu oli super hidasta, kukaan ei puhunu englantia ja ei ollu edullistakaan. Arg. No onneks seuraava kuppila oli tuttu ja turvallinen interwiev :) Juotiin sielläkin parit, ennen ku lähettiin kauppaan. Sieltä sitten kotiin--> syömään ja sitten juomaan :) Olli olikin jo valmiiks kännissä (ylläri), mutta mulla vähän kesti.. Sitten kun yritin saada ihmisiä meille tuli uus ongelma.. Kaikilla oli jo vähän omia suunnitelmia. Lopulta Emppu ja Elsa tuli istuskeleen meijän kanssa ja Milka käväs nopeesti. Yhebtoista aikaan lähettiin saattamaan emppua bussille, Olii oli saanu ittensä siihen kuntoon, että ei pysyny enää kunnolla pystyssä :/ Joten käytiin vaan mäkissä ja sen jälkeen kotiin nukkumaan :)

Sunnuntaina nukuttiin pitkään! Mä sentään nousin ylös sängystä, mutta Ollilla oli pieniä onglmia.. Lopputulos oli se, että kävin yksin kaupassa, kun jollain oli niin paha darra, ettei päässy nousemaan :D Loppu päivä maattiinkin sitten sängyssä, Olli luki kirjaa ja mä katoin frendejä :) Yöllä oli tietysti vaikee saada unta kun oli nukkunu pitkään ja vaan löhönny päivällä..

Sitten olikin jo maanantai..:( Vkl meni ihan sika nopeesti.. Kävin saattamassa Ollin 10 bussiin. On tää ma-pe juttu ihan sika lyhyt aika! Mutta toivottavasti kesällä sitten pidempään! :) Ja tiedoksi kaikkille ketkä suunnitelee tuloa tänne, yrittäkää olla hieman pidempään. Ei tässä parissa päivässä kerkeä oikeen mitään tehdä. Onneks Marsu on varannu lennot sentään pe-ti :) :)

Ja iloisin asia kaiskista, oon ite tulossa suomeen torstaina!! Ihanaa vihdoinkin! Pääsee taas tapaamaan kavereita+perhettä :) Ja tietysti pääsee saunaan <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.