IRC-Galleria

J_E_E_P_U

J_E_E_P_U

Olen sinun uusi uskontosi! PALVO MINUA!

Luokkataistelu osa 5.Keskiviikko 24.09.2008 17:46

Päätin että huomenna on se hetki, olen kuullut että opettajat pitävät jonkun kokouksen illalla jolloin olisi aika hyökätä. Käytämme niin sanottua all in hyökkäys taktiikkaa eli asetan jokaisen resursimme sille päivälle, se on joko voitto tai kuolema!

Suunnitelma on yksinkertainen, kun opettajat ovat kokoontuneet niin lukitsemme jokaisen uloskäynnin huoneesta ja poistumme sinä päivänä vapauteen. koska he eivät voi todistaa poissaoloamme ja saamme säilyttää rakkaan mielemme ja tahdonvoimamme vilä pitkään aikaan, niin emme saa uhreja mutta opettajat saavat vakavia iskuja kaikkealle hallintoon, mutta epäonnistuminenkin on suuri mutta uskon että riski kannattaa.

Olen varannut tähän operaatioon yhden oppitunnin, 5 oppilasta ja tietokoneet. aloitamme tietokone häirinnällä jolloin se vapauttaa ryhmä SAS työstä ja sabotoimme opettajan lukujärjestykset joka aiheuttaa kaaoksen ja se jo vapauttaa puolet koulustamme.

Olkoon mielemme vapaa opettajie tyranniasta ja astukaamme voitokkaaseen tasiteluun tai hävitkää katse taivaalla ylpeitä siitä että ainakin teimme parhaamme, saamme nimemme vielä historiankirjoihin ja ihmisten tarinoihin, uskokaamme muttei pelätä, olkaamme urheita vaikka mitä opettajilla olisi, olkoot vaikka pahan hajuista kaasua tai hyvin norsun näköisiä opettajia muttei väistetä, huomenna me voitetaan ja tuodaan rauha tänne koululandiaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.