IRC-Galleria

J_E_E_P_U

J_E_E_P_U

Olen sinun uusi uskontosi! PALVO MINUA!

Lähetinpä työhakemuksen.Maanantai 26.07.2010 16:30

Olen aivan käsittämättömän kiinnostunut yrityksessänne avoinna olevasta johtajan virasta! samoinkuin suorastaan magneettimaisen vetovoiman omaavasta organisaatiostanne, onhan yrityksenne tunnetusti omalla sektorillaan ehdottomasti maailman paras.
Haluankin sitoutua voimiani säästämättä ja laadusta tinkimättä sekä koko organisaation kehittämiseen että henkilökohtaiseen missiooni ja visiooni, joka on tehdä yrityksestänne koko universumin kaunein,nopein ja seksikkäin.

Kohtalon oikusta ja vedonlyönnin tuloksena en tee tällä hetkellä kykyjäni vastaavaa työtä, vaan toimin sohvaperunana kyberulottuvuudessa oikeudenmukaisuutta puolustaen.. Viikonloppuisin kidun vanhempieni metsätontilla itikoiden syömänä.
Motivaationi johtajan työhön on aivan järkyttävän maksimaalinen myös siksi, että tilapäinen likviditeettivaje uhkaa henkilökohtaista kassavarantoani. Töitä pitäisi siis saada ja mieluusti vaikka heti samantien välittömästi eikä huomenna.

Opiskelin Suunnitteluassistentiksi joskus ajalla ennen Abbaa. Lähitulevaisuuden tavoitteeni on valmistua kaikkien tieteiden maisteriksi, hekologian tohtoriksi ja snautseriksi.
Tulevaisuuden suunnitelmiini kuuluu myös visio stratosfääritohtorin tutkinnosta. Olen joskus suorittanut muutaman vähempipätöisen kurssin, joista mainittakoon Kempeleen puutarhaoppilaitoksen tomaattien puristelulinja.
Ymmärrän leikiten lukuisia kieliä mm. suomi, ruotsi, turku, retoromania, java, html ja virastomongerrus. Kuuntelen sujuvasti myös monia muita kieliä silmääkään räpäyttämättä. En osaa juurikaan lukea mutta kuvia katselen sujuvasti molemmilla silmillä, myös toisella kotimaisella.

Vahvuuksistani mainittakoon ahkeruus, loistava yhteistyökyky, synnynnäinen johtajuus yhdistettynä äärimmäiseen nöyryyteen.
Kyltymätön uteliaisuus, nokkeluus, nopeus, taipuisuus, letkeys, rauhallisuus, formulakuskin hermojen hallinta, balleriinan motoriikka, ajoittain täydellisyyttä hipova raittius, näyttävä ulkomuoto, painonnostajan testosteronituotanto, kohtuullinen kahvinkeittokyky ja niin säihkyvä huumorintaju että se valaisee koko korttelin ja puolet naapurikaupungista. Lisäksi olen sen lajin moottoriturpa, että puhumallani sontamäärällä voisi lannoittaa koko johtokunnan jäsenistön pottupellot ja ryytimaat.

Palkkatoivomukseni on tuollainen viiskytä donaa kuukaudessa. Siis euroa. Palkka on kuitenkin henkilökohtaisessa arvostuksessani toisarvoinen seikka. Tärkeämpää on pääsy yrityksenne optio-ohjelmaan. Varaankin näin aluksi 30 % seuraavasta optioannista, yhtiöluottoa vastaan tietenkin.

Terkuin Jepsu,
Suunnitteluassistentti. HRM-johtaja (homma rulaa mäihällä), hekonomityristori.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.