IRC-Galleria

J_E_E_P_U

J_E_E_P_U

Olen sinun uusi uskontosi! PALVO MINUA!

Armeija elämää osa 3.Maanantai 03.08.2009 23:02

No herätys taas klo 6 tekemään vaikka mitä. ensin mentiin ampumaradalle kolmatta päivää peräjälkeen joka on vittumaista koska aseen rekyyli tuhoaa olkapäät ja ei osu paskaakaan, asekkin tuleee niin likaiseksi et se pitää huoltaa joka helvetin kerta ku sillä ampuu. sitten juostiin täysillä metsässä 12 kilon taisteluvarusteet päällä 10 kiloisten telamiinojen kanssa tiheässä puskassa jolloin ne kaivettiin helvetin kovapintaiselle tielle piskuisella lapiolla, hakattiin maata et kipinät lenteli, kun sen oli tehnyt niin äkkiä takaisin puskaan leikkimään puuta.
Kasarmille kun päästiin niin alikessuilla oli ilmeisesti paska päivä ja pisti käskyn jaolla koko patterin seisomaan asennossa semmoiset tunnin ajan.
sitten oli reilu tunti tehokasta siivous aikaa yrittäen keksiä et mitähän sitä ei ole vielä siivonnut kun yleensä se siivous aika on 15 minuuttia. tuvan lattia mopattiin ajan kuluksi 3 kertaan. :) mut positiivista päivässä on ollu se että oli mukava keskustella henkeäviä vänrikki tynin kanssa siitä miten seuraavaksi liikunta harjoitukseen suunnitellaan eräänlaista amerikkalaista jalkapalloa talvisaappaat jalassa ja kypärä päässä, ainoa sääntö on se ettei ole sääntöjä, pallo vain täytyy saada maaliin. odotan innolla seuraavaa liikunta hetkeä, oikeasti! :)
Pitäis mennä suihkuun ku on niin kauhean likainen ettei noita mustia juttuja saa käsistä edes saippualla pois, ellei ne lähe viikosssa nii käsi vissiin pitää amputoida nimittäin ei näytä kovinkaan hygieniseltä olla tämmösillä käsillä.

Mut terkkuja kaikille jotka on kiinnostunu mun armeija elämästä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.