IRC-Galleria

J_Mursu

J_Mursu

http://www.myspace.com/clarkkentband

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »
Suunnittele ja toteuta Clarkkent paita Freezing moment teemalla, bändi valitsee voittajan! Voittajapaita tullaan näkemään Nosturissa 24.10 Clarkkentin keikalla, ja sen valmistanut taiteilijanalku palkitaan mm. Freezing Moment videon DVDllä.

Toteutus: Paita voi olla alusta asti itse ompelemasi, mutta voit myös tuunata valmiin paidan, virkata, neuloa tai mitä tahansa, kunhan lopputulos on paidaksi luokiteltava vaatekappale. Voit toteuttaa visiotasi maalaten, ommellen helmiä ja paljetteja, liimaten koristeita jne, päätös on sinun!

Säännöt: Paidan tulee sisältää sana Clarkkent sekä myötäillä teemaa Freezing moment. Paidan tulee olla itse valmistamasi / tuunaamasi.

Lisätiedot: Liitä paidan oheen teksti, jossa kerrot mistä idea lähti, ja mitä paita mielestäsi kuvastaa. Kerro myös lyhyesti tekoprosessista, käytitkö valmista paitaa vai ompelitko itse.

Huomio: Paitoja EI automaattisesti palauteta postitse tekijöilleen. Asiasta voidaan tarvittaessa sopia.

Laita paita postiin viimeistään ma 19.10, jotta se ehtii ajoissa perille. Voit myös toimittaa paidan ennen Nosturin keikkaa keikkapaikalle, ovien auetessa. Ilmoita tällöin sähköpostitse puhelinnumerosi ja tieto, että olet osallistumassa kisaan. Laita valokuva työstäsi mailin oheen. Sovitaan mailitse paidan vastaanotosta. Huom! Bändi itse ei ota paitoja vastaan, vaan siitä vastaa monitoiminainen.

Yhteystiedot: Muista mainita etu- ja sukunimesi, ikäsi, sähköpostiosoitteesi sekä postiosoitteesi mahdollista palkinnonpostitusta varten. Kerro myös viestissäsi, saavutko kyseiselle Nosturin keikalle.

Paidat voi postittaa osoitteeseen:
Neiti Eerola
Pinninkatu 14 A 13
33100 Tampere

mailia:clarkkenstreetteam@hotmail.com


CLARKKENT - This is personal - DEBYYTTIALBUMI http://www.myspace.com/clarkkentband
« Uudemmat - Vanhemmat »