IRC-Galleria

Ja-ntte

Ja-ntte

So long, suckers!

New home.Torstai 23.10.2008 22:49

Maanantaina Tommi osti meille kodin. 44 neliöö Karhulasta, kerrostalon ylin kerros. Mahtavat auringonlaskut nähny parina iltana, huippua. Remonttia tehty tiistaista asti (maanantaina vaan revittii vanhat liimatut muovilistat huitsin kuuseen). Isi tuli tiistaina katsoo kämppää ja veti samal melkee koko olkkarin lattian laminaatinpeittoo. Seuraavan päivän tuli yksin kämpille ku annoin avaimen ni oli laittan loput olkkarin lattiast ja eteisen, yksin. Iso kiitos isille!

Miä maalaisin eilen makuuhuonees patterintausta seinän ja nyt siihen pitäis saada jotaa kuvia maalattua ettei oo niin alaston. Tommin äiti on tapetoinu meille makkaria. Kiitos Merjalle siitä! Onneks on vanhemmat jotka auttaa nuoria jotka ei osaa :D Nyt Tomppa ja Merja laminoi keittiön lattiaa ja miä viilentelen tunteit alakerras :D alkaa olla SE aika kuusta ja pää ihan sekasin. Päätin lähteä pois jaloista.

Laitan kuvia ku kämppä on enempi valmis, tai täysin valmis, saatte olla jännitykses :P makkari on kiva jo ilman huonekaluiki :) innolla odotan itsekin miltä kämppä loppupeleis tulee näyttää ja kuinka tavarat saadaan mahtumaan. Huomenna _EHKÄ_ Ikeaan, ainaki toivon niin :)

Jane kuittaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.