IRC-Galleria

Välillä positiivariaKeskiviikko 25.04.2007 14:47

Pakko laittaa välillä positiivinenki kommentti, ku aina vaan vineen ;) Tällä hetkellä siis menee kivasti ^^ Vaikka huomenna onkin taas haukkumaneuvola, ni silti mieli on korkealla. Ei jaksa jatkuvasti stressata asioita, joille ei mitään mahda.
Olen käynyt hypistelemässä pikkuriikkisiä vaaleanpunaisia vaattehia. Ostinki muutaman. Alkaa tuo laskettu aika meinaan vissiin jo pikkuhiljaa lähestyä meikäläisellä. Heh. Pose. Nojaa.. Jaksapa tuotakaa stressata. En oikein osaa suhtautua asiaan oikealla tavalla, ku viimeks synnytys oli nii helppo. Tuntuu kyllä että aika kultaa muistot.. Sielläpä sitte ollaanki pissi sukassa ku sattuuki nii maa peekelsisti. Mutta mitä sillekään sitte voi?? Sattuu sitte vaan. Mutta kotona koitan olla mahdollisimman pitkään, en tällä kertaa mee sinne venaamaan turhaan. Täytyyki muistaa ostaa lääkekaappi täyteen särkylääkettä. Viimeks unohtivat ihan vaa mainita, että kyllä niitä ois saanu ottaa O_o Pällit! Ois voinu helpottaa hiukka oloa!
Ainii.. Ostaisko joku yhden kolmion tuolta Runosmäestä?? Tarttis saada pikkuhiljaa myytyä se. Meinaan ei paljoa tule palkkaa millä maksaa ylimääräisiä yhtiövastikkeita ja lainanlyhennyksiä. Kakka sanon minä.
No menihä tää kuitennii vineemiseks :D
Joo, vappu tulee. Jee. Ja mä täytän 25!! Muistakaaki mua sitte ees viestillä! Mä mätänen tänne muuten. Ja vaikka kuinka oon yrittäny vihjailla, ni Toni ei vie mua minnekään :( Ehkä se ajattelee, et oon liian läski ja ruma vietäväks mihinkää julkiselle paikalle. Heh.
Kesä sais tulla jo. kohta alan tekeen aitaa ja sitte muut saa alkaa tekeen kattoo. Ja sitte joku saa tehdä ulkoseinät. Ja sitte pitää uusia tuo lämitysjärjestelmä. tulihan siinäki sitte vihdoin esille sellanen pikkukustannusseikka. Jää laittamatta meille tuollaset juppivehkeet meinaan..
Mä haluisin nintendo WIIIn. Mä ostan sen. Oon sen ansainnu. Nih.
Ei muuta, moikka! Voikaa hyvin, kauniisti ja hoikasti. Mä lihon ja turpoon. :P Ja kun näet mut seuraavan kerran, älä kerro mulle miten paljon mun maha on kasvanut! Pliiiiis! Pidä se omana tietonasi, mä kyllä oon sen huomannu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.