IRC-Galleria

MuuttohommissaSunnuntai 29.01.2006 23:46

Autettii Jounii muuttaa... ja päästiin taas ilmatteeks junas... ^^ on kivaa olla VIP.... ;)

AiniiTiistai 24.01.2006 19:05

Löysin lapaset... *onnellinen*

Paska maanantai....Maanantai 23.01.2006 23:34

Ej ollu vaan tosi hyvä.... Emmin ja Sinin kaa Sinille, sit meille...Jenni ja Sanna oli meillä valmiiks... ja sit syötiin vaikka mitä hyvää ja sit katottii kauhuleffa ;) jaaa sit Sanna ja Emmi häipy.Me ruvettii leipoo mokkapaloi ja zillee... :)

On se niin jännää...Perjantai 20.01.2006 21:06

Mä oon KUULUISA!!!!! Mun serkun nimi lukee Matti-elokuvan lopputeksteis!!!

Kröhm...vakavasti puhuen...tänään ei ollu kiva päivä...tai oli mut siis se ei ollu kivaa et mun lapanen syötiin taino niin mä epäilen koska enhän mä voi vaan sitä kadottaa???Enhän...? NONI!
Eli joku söi sen... Ekaks mä epäilin Emmiii koska se tunnetusti syö mitä vaan (ihmistäkin) mut sit tajusin et ei se voi olla se, no sit rupesin epäilee et joku opettajista on tehny siit kouluateriankorvikkeen (kouluruokahan on tunnetusti pahaa).
Tätä aloin epäilemään, kun sain tietää että eräs nimeltämainitsematon hössö-henkilö oli ottanut Sinin penaalin ( ei syytä paniikkiin, sini sai pelastettua penaalinsa), MUTTA kuka vei mun lapasen??? Etsintäkuulutan sen....auttaisko?

Tuntomerkit: valkoinen jonka sisällä on valkoinen.(eli oikeest niit onki 2)
Jos olet nähnyt lapaseni seikkailevan jossain,ilmoitathan havainnoistasi minulle?

En tykkää palovarottimist....Sunnuntai 15.01.2006 19:57

Nih! Jutellaa ihan rauhassa kello kolmelta yöllä ja sit palovarotin piippaa et patterit loppuu kohta, no kolmen piipin jälkeen menee hermot...Nousen tuolille ja kysyn viisaalta siskoltani et "miten tää aukastaa?" no Jenni vastaa siihen et "Paina siit keskelt..." No Jaanahan tekee työtä käskettyä ja painaa siit keskeltä...(Tänään katoin mitä siinä luki... : "PUSH&HOLD TO TEST) no sehän rupes sit huutaa ja muistutan vielä että kello oli kolme yöllä ja me ei tosiaankaan oltu ainoot himas....Joten revin kuoret irti ja yritän saada patterii irti....HAH! Ihan ku mä osaisin.... Anna riensi avukseni <3 ja näin minulle tuli syviä inhon tunteita palohälyttimiä kohtaan.

Uimaan<3------------------------------->Sunnuntai 08.01.2006 23:44

Nii oltii tänään uimassa neidonkeitaal... :) oli hauskaa... sit mentii Hesee ja Mäkkii^^ ja sit Sanne tuli meille tekee "radio-ohjelmaa"... oli hauskaa ;)

Eilen...Lauantai 07.01.2006 23:10

Luistellaan kaikessa rauhassa ja sit joku ihme venäläinen tulee puhumaan mulle ja sannalle. NOH,
ensin tyyppi kysyy et "Do you speak english?" no tietysti! sit se sanoo: "lsfnaifs*nfln*slgv**" ja me oltiin ihan et HÄH? ja sit se toisti sen ja oletin sitten että se kysy et koska tää menee kiinni, joten vastasin siihen että kahdeksalta, noh sit se taas sano jotain sen"mahtavalla" englanninkielentaidolla todennäköisesti kysyen että mitä kello on.... no mä vastasin että puol ja se sano että "gldhngksn" eli suomennan teille : "kiitos!" (edelleen yritti puhuu englantii^^ ) jaaa sit me vaan häivyttii kaukaloon...^^

Eli tämmönen "mielenkiintoinen" tarina tällä kertaa...

Jaan-e kuittaa....

Raketei ja paukui ---->Sunnuntai 01.01.2006 21:12

Mahtava uus vuos... x) Sillalta näkyi pitkälle ja joka suuntaan :))) ja pelattii me twisteriiki^^

AivastusLauantai 31.12.2005 00:12

On se niin kivaa tulla kipeeks just uutena vuotena....Nii joo...tänää sit kävelin kaupungille hakee kännyy kpdatast taino yritin mut se oli menny kiinni tunti ennen ku me tultii...Otti piehän. Joten mentii ostaa pizzat ja cocist EX-Masast ja mentii Emmille.

Elektroniikka on perseestä!Torstai 29.12.2005 01:57

Prkl:n laitteet!!! T-kone,mp3:nen,puhelin.... Kaikki hajoo käsiin...( käyttäjässä vika? ...hmmm...EI voi olla!) Ihan ku ei ois muuta tekemistä ku korjata koneen vikoja, suuttua 2 päivää vanhalle mp3-soittimelle ja ravata kpdatas(vai mikä lie) edestakasi....
Nojoo... Huomen Simpalle tod.näk. Heips vaanh....