IRC-Galleria

Jack84

Jack84

Heti kun otat toivomuskaivosta nii suru unohtuu :D

Blogi

« Uudemmat -
Voisin kirota ja kunnolla mutta en lukutaidottomien vuoksi kehtaa tehdä sitäkään tässä mutta voi että tämä maailma on vain yksinkertaisia varten jotka ei siis. . . GRR!!!

Pelkkiä kiusaajia ja jotka eivät ole kokeneet yhtään takaiskua elämässään jos niilltä elämää on koskaan ollutkaan saati jos vielä turhia vielä tyhmempiä pentuja on. . Voi että.

Mielipidettä kun ei saa ajoissa kuuluviin niin tehkää mitä haluatte mutta en tuu olemaan apuna sitten missään koska takaisin saa vain roskaa niin olkaa aivan rauhassa.

VAIN ÄLYKKÄILLE ON TUKI JA SYDÄN TARJOTA EI MUILLE. MUUT SAATTE MÄDÄNTYÄ EN VÄLITÄ!

Intohimo is back <3Lauantai 24.09.2022 13:02

Ihanaa saada voimanlähde takaisin enkä anna minkään rikkoa sitä nyt vaan nautin asioista joista nautin ja tasan taistelen vastaan sellaista joka vaarantaa sisäisen ilon, voit tulla mukaan tai pysyä poissa tieltä mutta muista kukaan ei pakota mihinkään sua eli siitä ei huolta :)

Ei vain oikeasti jaksa aina että kaikki keskeytetään juuri kun olisi aika parempaan koska se on jo nähty että mieli pitää pahoittaa pakonomaisesti...ei kiitos. En suostu olemaan enää vanki ja kahleissa enkä pelokkaana nurkassa. .

Olen vapaa enkä käytä vapautta kuten voisi luulla, haluan elää elämäni omalla tavallani ja todellakin kiitollinen olen paljosta mutta en ole käyttöesine. .hmm ehkä tietyllä tavalla voisin olla utelias sielu hihi mutta eipäs siitä tässä enempää :)

No nii tästä eteenpäin sopiiko? ^^
Yöaika iski eikä ole tähänkään mennessä haitannut ja todellakin haluan edes hetkistä saada ilon irti ja kyllä sen jakaisi mutta oon vain yksin mutta näillä nyt mennään ja yksi asia mikä rikkoo ikävästi kaiken hauraan on se jos saa kerrankin kaaoksen keskellä hyvästä kiinni niin sitten keskeytetään jotenkin....ei kiitos sellaisia, elämä ei ole loputonta siis mitä tällä hetkellä kukin elää joten antaa ilon loistaa kun se pääsee loistamaan, maailma on tarpeeksi ilkeä paikka joten nauttia on saatava edes hetkistä ja tapoja on monia <3

Itse tosiaan olen ollut hukassa pitkään jo ja jotkin asiat kummittelee mielessä ja tunteissa joten voi siitä miettiä millaista se on ja kärsin epävakaasta persoonallisuushäiriöstä joten haastetta on riittämiin ja hullu olen vain hyvässä mielessä :)

Ehkä voisi yrittää fb puolelle jotain kirjoittaa siis tarinan tynkää koska sekin on harrastus ja tapa purkaa tuntoja terveellä tavalla siinä missä jotkut taitelee, tekee musiikkia, maalaa, liikkuu onhan näitä tapoja :)

Ja muusta olen sinkku ja en voi ottaa liian lähelle ketään syvemmin ennenkuin asiat palaavat raiteilleen. .tosin sisimpäni hehkuu eräälle ihmiselle en voi kiistää vaikka julma todellisuus mättääkin välissä mutta on aito tunne jo itsessään arvokasta :) sitä ei pääse pakoon <3

Hilirimpsis! :D

Huomenet ja viikonloppua :)Perjantai 23.09.2022 12:20

Heräsin vaihteeks hieman nuhaiseen oloon mutta se fiilis jäi toiseksi sillä palava tunne oli myös vahvasti läsnä ja sen toivotan mielihyvin takaisin koska se on aika universaali voima enkä todellakaan ota vastuuta siitä miten kukin sen käsittää, intohimo ei tarkoita vain yhtä asiaa vaikka on sekin suuri upea ilo kun sen jakaa. . .toisen ihanan kanssa. . <3

Olen kovin henkinen persoona ja tarvitsen sisäistä tultani hyvin moneen asiaan enkä katso suopeasti jos sitä yritetään sammuttaa koska se on voimanlähteeni ja voi kyllä ajattelukeskus on ylhäällä ei huolta mutta tunteet sisällä ja uskon myös astrologiaan koska se pitää niin paikkansa eli olen aurinkomerkiltäni Neitsyt, nousevassa Kaksoset ja kuumerkki Skorpioni ja viimeisin määrittää minut sisältä mikä on kaikilla se tärkein <3

No niin taidan uppoutua hetkeen koska henkinen puoli tarvitsee sitä ja haluankin jälleen päästä siivilleni, usko pois siitä voi riittää iloa myös sinulle. . ^^ <3

Hyvää viikonloppua :D <3

Jälleen yöaikaTorstai 22.09.2022 02:43

Tuntuu olevan rutiinia valvoa pitkään yöhön mutta olen yksi yöihmisistä ja ei aikaista herätystä niin ollaan tässä vielä hetkinen ja tehdään mitä tehdään.
Aamulla oli hieman flunssainen olo ja päivällä väsytti kovin joten kun pääsin takaisin kotiin nii söin ja kahvittelin ensin ja sitten menin lempivilttini alle lämpimään ja en ehtinyt ohjelmia kauan katsomaan kun sukelsin unimaailmaan siitä missä oli mukavia vivahteita. . . :3 <3
Lopulta heräsin olin varmaan tunnin ehkä enemmän nukkunut ja sitten päätin käydä pyöräilemässä vähän niin tulee liikuttuakin edes jonkin verran kun tekee kuitenkin hyvää myös mielelle mikä on ollut jo tovin nii ettei tiedä mitä oikein haluaisi jne. . pieni kaipuukin kummitellut mutta kohdetta en ole nähnyt vuoteen enkä tiedä mitään nykyisyydestä ja tosin ei toisen elämä kuulukkaan minulle mutta tunne on tunne ja jospa aika korjaa kun ehtii, on vain paljon asioita joita kaipaa mutta eihän sitä tiedä kuinka toinen on muuttunut mutta paljon hyviä muistoja on.
Sosiaalisuus vaihtelee kovin ihan olon ja olosuhteiden mukaan vaikkei ystäviä aitoja mihinkään unohdeta vaikkei vaan aina voisi&jaksaisi olla äänessä yms mutta ei se tosiystävien arvoa laske, he ovat korvaamattomia olemassa eikä siis hylätä ikinä <3
Tiedän ihmisiä jotka heittävät pois kuin roskan eikä kelpaa rauhallinen selvittely että mistä kiikastaa koska kenties asioille voisi löytyä ratkaisu joka palvelee kumpaakin osapuolta vaan ei tietty väkisin mitään mutta aina olisi kiva tietää mistä kaikki kiikastaa koska arvuuttelu on...inhottavaa ja epätietoisuus samoin, asioista pitää voida keskustella ja jos asiaan jompikumpi tarvitsee aikaa niin sovitaan aikalisä.
Ja tunneasiat. .en ole tällä hetkellä tai en tiedosta että olisin rakastunut ystävyyttä enempää paitsi että eräs erityinen kiehtoo mutta välimatka on aika pitkä joten ystävyyteen jää eikä sekään ole huono asia kun tullaan toimeen vaikka kesällä haukuttiin toisemme täysin ja nyt lähinnä koko episodi huvittaa kaikki ne mitä päästettii suustamme :D joten myrskyn jälkeen on poutasää :)
Kirjoittamisesta nii viimeyönä sain mielikuvituksen päästä jälleen kiinni ja fb:n puolelle loin pienen kirjoitelman vaikka itsestä se tuntui vähän laimealta mutta voihan sitä olla vähän ruosteessakin niin ei hätää mitään ja jokainen tavallaan.

Sellaista nyt :)

Tämä hetki tämä yöKeskiviikko 21.09.2022 01:09

Mieluinen vuorokauden aika taas täällä ja samalla tunnen olevani aivan hukassa en tiedä missä mennään enkä löydä vastauksia, maanantaina tosiaan ahdisti ja päätin pitää sen päivän aivan itselläni enkä halunnut olla liikkeellä paitsi sitten kun vähän piristyin niin pääsin hetkeksi liikkeelle ja harrastuksenikin pariin ja siinä jo yksi plussa ja toinen jutustelu tuolla kaukana olevan kanssa fb:n kautta ja lämmitti se keskustelu, ollaan tietty&tunnettu toisemme yli 10 vuotta vaikka siinä välissä oli 6 vuoden täysi hiljaisuus mutta sitten hän palasi elämääni ja sovittiin, senkin jälkeen ollut ongelmia mutta viimeisin päättyi kun stopattiin toistemme haukkuminen mikä ainakin jälkeenpäin minua vain huvittaa kaikki se sättiminen meidän välillä :D
Nyt ollaan hyvissä väleissä ja kunnioitus toimii <3

Mutta niin kuten sanottua kaikki on kuin. .miten on ja etsii paikkaansa eikä taaskaan helpottanut että jokin pieni osa kaipaa entistä kumppania jonka kanssa oli paljon hienoja hetkiä ja yhteistä ja häneltä oppi asioita kiitos kovin siitäkin mutta inhottaa kun tunteet eivät jätä aina rauhaan vaikka järki on jo sanonut sanottavansa. . .
Tällä hetkellä en tunne olevani tai en tiedosta olevani rakastunut kehenkään ystävyysrakkautta lukuunottamatta ja voi olla juuri nyt parempi niin koska tosiaan asioita olisi saatava kohdilleen varsinkin kun päivät lipuvat nopeasti ohitse ja väistämätön loppu tulee vastaan ennenpitkää paitsi tosin en usko että siihen kaikki vain loppuu joten ei liikaa painoa mielen päälle siitä nyt.

En halua ihmisenä ja persoonana lokeroiduksi yhtään mihinkään, sieluni on vapaa ja pysyy sellaisena vaikka tietty joskus pakko joustaa mutta ei omaa todellista minäänsä saa unohtaa sillä se on se joka on sisimmässä <3

Yön aikaa itsekullekkin säädylle terkuin mie vaan =)

Aamua. .Maanantai 19.09.2022 10:55

Yöllä olin nukahtanut niin että ikkunakin oli jäänyt auki mutta onneksi ei kylmää ilmaa puhaltanut että olisi päänsäryn tai muun saanut joten se hyvä mutta muuten henkisesti väsyttää ja ilmeisesti olen liiaksi unohtanut itseni joten on syönyt arvokkaita voimia sisältä, tänään en ota yhtään ylimääräistä murhetta harteilleni mistään enkä ajattele kenenkään puolesta, jokainen ajatelkoot omilla aivoillaan.

En tiedä mitä tänään tekisi paitsi että ruokatarvikkeet on käytettävä mutta se ei ole iso vaiva joten hoitunee, muuten voisi vain jumittua paikoilleen koska jaksut eivät vain riitä eikä kenelläkään ole mitään oikeutta rasittaa nyt mitenkään tai poistan kokonaan elämästäni, joskus on paikallaan ymmärtää miltä toisesta tuntuu ja kuunnella mitä tämä on joutunut läpi käymään ja mielellään muistetaan mitä kuullaan.

No jooh, kivaa viikkoa kaikille fiksuille ja mukaville <3 <3

Tears of laughterMaanantai 19.09.2022 02:42

https://www.youtube.com/watch?v=rJ0nfNWVyFo

And is my life as bare as it is?
Cold and lonely enough?
Have you achieved what you were longing for?
Sad enough this cannot be undone

Olis sitten Lauantai :)Lauantai 17.09.2022 11:07

Unta tuli saatua ja nähtyä monenlaista kuin ikävää mutta myös mukavaa ja kolmannesta en kerro :D ^^
Mutta niin olisi aamukahvi&pala nautittu ja tietty lähden liikkeelle kunhan soitto tulee, vähän sellainen rutiini ollut että tiettyyn paikkaan lähden joksikin tunniksi mutta onpahan vähän ohjelmaa päivisin kun eipä liiaksi muutakaan tällä kylällä ole ja ei eron jälkeen josta on lähes 3 vuotta (oli aika kipeä ja haavauttava se) nii ole ollut sitten ihmistä lähellä jota nähdä. .
Onneksi ystävä olisi taas marraskuussa tulossa käymään oli viimeksikin huippua aikaa :) <3

Saunassakin voisi käydä viim huomenna kannan vain puut ja lämmitän niin sitten pääsisi ja puusauna mikä on se paras mun mielestäni, kiva rentoutua siellä hetki ja toinenkin <3

Ei täs nyt enempiä mutta leppoisaa tätä päivää itsekullekki säädylle, terkuin savolaene ^^ vai miten se viännetää :D

Perjantai-ilta :)Perjantai 16.09.2022 22:04

Ilta sujunut aika hyvin tähän mennessä ainakin, aiemmin otin unoset kun ramaisi ja sitten kävin haukkaamassa happea hieman mutta sitten aika mennyt ihan kotosalla kuten aamuun asti nyt tulee menemään, muutama mukava asia tänään tapahtunut kun ensin eräs lyhensi luvatusti velkaansa ja sekin summa tuli tarpeeseen kiitos kovasti hänelle siitä, sitten ilmeisesti selvisi miksei telkun parhaat kanavat kuten Frii ei näkynyt kunnolla samoin kuin muut samaan nippuun kuuluvat ja kyseessä ehkä kaapelivika joten täytyy uusia kun on varaa ja eräs kaivattu tunne nosti jälleen päätään isomman askeleen muodossa. . :3 <3 ihanaa saada tuntea sitä edes jo vähän taas ^^
Plussia tosiaan ollut tässä ja vielä kun huomenna voittas lotossa nii avot hih mutta joo tuskin, silti yritys jo menossa mutta pian voisi nauttia juomaa ja toivoa että ei tähän iltaan ja yöhön tulisi mitään ikävää romuttamaan hyvää oloa koska niin liian usein käynyt, tarvitsen nyt kovin rentoutumista ja henkisten asioiden paikoilleen saattamista niin piristää monipuolisesti :)
Ja tietysti voisi kyllä koittaa pitää taukoa somesta lähinnä fb:stä kun jotkut siellä eivät ymmärrä kun sanotaan ettei huvita jutella tai ei kerkeä, jaksa tms mutta silti pitää väkisin tunkea viestejä hohhoi... onneksi sellaiset voi lakaista estoon mutta valoisa puoli että sieltä kautta on tullut vastaan useita aivan upeita tuttavuuksia ja ystäviä, heitä en tasan vaihtaisi mihinkään ovat rakkaita ^^ <3

Ei nyt ihmeitä muuta kui hyvää viikonloppua kaikille :) <3
« Uudemmat -