IRC-Galleria

Jack84

Jack84

Harrasteet sujuu ja ilta on leppoisa :) Tiistaina sitten taas <3 <3 :)

HeräsinSunnuntai 31.07.2022 23:12

Heräsin kaivatulta unelta ja näin painajaista :(

Kai se kertoo peloista kun alitajunta on niin monipuolinen juttu että kyllä kaikki asiat tulee uniin...onneksi oli vain unta <3

Ja sitten mua herättyäni luultiin taas pankiksi jota en ole, eiköhän tässä tiukkaa ole joskus kaikilla ja ei toista saa kohdella esineenä ei muakaan, hyvä sydän mutta ei orja, autan kyllä jos pystyn asioissa ja enhän mäkään saa aina mitä haluun kuten....erästä ystävyyttä takaisin vaikka kaikki on jo myönnetty....hänelle silti kaikkea hyvää on kuitenkin tosi uniikki ihminen jota et löydä toista <3

On tapahtunut hyvääkin ei siitä kiinni ja on mitä odottaa :)
Jotenkin elämä keksii keinot vaikka se osaaki olla usein epäreilua, ihanat yllätykset on parhaita joten kippis ja pus täältä hyvän energian merkiksi mun ystäville ^^ <3

Mitä kaipaisi?Perjantai 29.07.2022 22:39

Läheisyyttä, hyvää seuraa ja vastaus miksi olen elämässä. .

Ehkä joskus todellista rakkautta <3

En kaipaa exää mutta en inhoaPerjantai 29.07.2022 04:24

Yhden aikakauden loppu se, kerran lennosta on mentävä niin antaa mennä, hyvää jatkoa hänelle silti <3

Jumputus ja musiikin raiskaaminenMaanantai 25.07.2022 18:36

Musiikki on ihana asia mutta pennut jotka jumputtaa...

100 vuotta vankilaa ja kovat sakot siitä että häiritsevät ihmisiä tuolla, muistaa sitten muutkin tuosta mikä on tyhmää ja turhuutta.

Tämä Sunnuntai :)Sunnuntai 17.07.2022 16:33

Tuli valvottua pitkälle aamuun koska tähän päivään ei ollut mitään sovittua toisin kuin huomiselle ja se tietää aikanaan nousua kahvinkeittoon mutta ei haittaa kun pieni reissu tiedossa ja kahvi herättää aamulla jos uni menee tiukaksi :)

Mikä tähän asti parasta tässä päivässä? Se että eräskin jonka kanssa välit hiertyivät en muista enää milloin mutta facen puolella tuli itse juttelemaan aamulla ja sama tuttu huumori meillä löytyi heti joten oletan että välit ovat jälleen kunnossa ja se on aina hienolta tuntuva asia :)

Vielä erästä todellista helmeä on ikävä mutta aika näyttää onko hänen kanssaan paluuta...toivon todella että olisi koska kyseessä on aivan ihana ihminen ja itse tahattomasti töppäsin niin loppu on historiaa, kadun virhettäni vaikka kenenkään ei pidä loputtomiin soimata niistä itseään koska kaikki mokailee aina joskus ja se on totta mutta kun kerran aamulla kävi kuten kävi niin miksei voisi käydä uudestaankin? Elämä päättää ja näyttää ja päivä kerrallaan, elämä on liian lyhyt kuitenkin moneen miinukseen.

Jeps lähden kohta käymään ulkona tästä on kiva ilma sille ja sitten rauhaisaa Sunnuntaita ja sitä toivon teille kaikille :)

Masentava&kipeä asia :(Perjantai 15.07.2022 14:33

Ihanan ystävän lopullinen menetys varmaan nyt, alkukuusta oli aivan typerä ja tahaton kiista tms ja olisi todella mukava sovittaa asiat mutta ei ilmeisesti anna mahdollisuutta mutta ei tietty ellei halua ei siinä, silti sattuu kovin kun pitkän aikaa tosi hyvät välit ja juttelut oli mutta tässäkö se sitten olikin? :(

Rukoilin kovasti että jotenkin asiat järjestyisi koska niinkin on tapahtunut ja ne toimivat edelleen mutta nyt tyssäs, sama miltä tämä kuulostaa mutta minulle raskasta ja voi tosiaa viedä aikaa toipua..

Että hyvää viikonloppua vaan.

Ilta ja uusi viikkoMaanantai 11.07.2022 23:31

Tuli nukuttua päivällä ja vielä illalla koska oon ollut todella uupunut pari päivää niin se opettaa nukkumaan ja toivotaan että saan energiani palaamaan pian jotenkin, kipeänä en tunne olevani vaan muut syyt ovat mutta sinnitään.

Illalla sentään jaksoi vähän pyöräillä ja pääsin ehjänä takaisin kotiinikin ja sitten ruokailin mutta enemmän kului nestettä kun kauhea jano oli mutta onneksi kaapissa on janotukseen juomaa kylmää :)
Nyt dataan ja mietiskelen plus vähän tarinaan kirjoitin faceni puolelle kun eräs asia on harmittanut niin puran sitä tarinoihin mieluusti, tiedä vaikka olisi epäsuora ennustus jää nähtäväksi. Tarinoitani ei monikaan ehkä ymmärtää eikä ole pakko ollenkaan mutta on niistä silti pidetty että ei aina risujakaan mutta nyt jatkuu ilta kohti yötä tässä :)

Sunnuntain kuulumisia :)Sunnuntai 10.07.2022 21:55

Viikonloppu olikin loistava ja ystävän kanssa oli todella hyvää aikaa kiitos hänelle :)

Voimat olleet tänään vähissä ja väsyttänyt aivan kauheasti mutta jos se pian helpottaisi ja saisi nukutuksi sillä viikolle on ohjelmaa niin täytyy jaksaa jotenkin mutta ei anneta periksi ja muutakin hyvää on tullut eteen joten hymyä huulille ja yhden tärkeen kans oli fb:n puolella lämminhenkinen keskustelu ja saa nähdä mitä tulevaisuus tuo. . :)

Nyt toivottelen oikein hyvää iltaa kaikille :)

Tämä päivä&Ilta :)Lauantai 09.07.2022 22:54

Tämä ollut hyvä päivä ja tärkeä ystäväkin käymässä, tosiystävät on tärkeitä :)

Hyvää ruokaa ja seuraa :)
Ja ihminen joka ymmärtää aidon hyvän päälle toisin kuin monet muut :)

Mukavaa iltaa ja yötä ^^ <3

Pian matka :)Lauantai 09.07.2022 12:06

Ystävä tulossa käymään ja kohta lähdetään hakemaan, olen niin kiitollinen ja pitkästä aikaa nähdään :D

Luojan kiitos :)