IRC-Galleria

Jack84

Jack84

Harrasteet sujuu ja ilta on leppoisa :) Tiistaina sitten taas <3 <3 :)

30.11.2022Keskiviikko 30.11.2022 11:15

Viimeakoina on ollut paljon uniongelmaa että joko aivan jotai pintaunta tai ei juuri lainkaan ja alkaa olla muuta ongelmaa asian kanssa, korvissa sihisee, keskittyminen huonoa ja ärtyisyys :/
Viime yönä nyt jotenkin vaikkakin pätkissä tuli unta ja ne vähäisetkin mitä nähnyt on ihmisistä joiden kans on mennyt sukset ristiin ja jotkut heistä unessa ottaneet uudestaan yhteyttä vaikka olisi ollut esto tms mutta yhteys silti uusiksi, kai alitajunta temppuilee?
Tietty kaikkea voi tapahtua vaan eriasia voinko luottaa vaikka joku takaisin haluaisikin tulla poikkeuksena eräs jonka kans 5-6 vuotta oli täysi hiljaisuus mutta niin tälläkin hetkellä olemme ystäviä :) kannattais ottaa oppia hänestä.
Pahaa ei voi tappaa eikä aitoa hyvää kannata aivan heivata <3

Muita pikku ongelmia oli lukkiutuneet pankkitunnukset mutta asia ratkesi lopulta ja sekin pois pyyhkäisty nyt, vajaa tunti niin olisi sivut ajeltu ja lookista tulee kivempi ja puhumattakaan viikonlopusta niin lauantaina ihana aito ihminen käymään ja on muutaman päivän, täytyy hänet hakea Iisalmesta mutta haen mielelläni ja siksikin tässä on yritetty kerätä voimia ja saada uniasiat kuntoon kun turhia riskejä ei oteta :)

Toinen ei todellakaan ole paha tms kun useita tunteja jaksaa vuokseen tehdä matkaa ja ei kadu kumpikaan :) <3 <3

Hyvää tätä päivää itsekullekkin :)

Ilta :)Sunnuntai 27.11.2022 20:14

Tänään olen ollut kovin väsynyt johtuen viimeajoista ja viime yöstä kun en saanut unta yhtään ja yritin päikkyjä mutta heikosti meni, oma syy mutta itseppähän aion korjatakkin asian eli eipä hätiä ja aamulla on herätys kasilta kun yksi soitto ja myöhemmin toinen että siitä se viikko lähtee :)

On mennyt ylilujaa ja muutamia ikävyyksiäkin sosiaalisesti tullut pahoittelen sellaisista, sekin asia on korjattavissa mutta en ole maailman pahin silti, osaan pyytää anteeksi ja sanoa kiitos tarkoittaen myös.

Nyt rauhassa iltaa eteenpäin ja syötävääkin otettava ja tietysti odotan ensi lauantaita kun tapaan erään rakkaan ja tärkeän jälleen joten sekin auttaa tekemään viikosta paremman kun on mitä odottaa ja haluan olla sitten virkeä :) <3

Kivat illanjatkot immeiset :)

Perjantai :)Perjantai 25.11.2022 23:19

Olin tänään todella väsynyt ja vähän huonovointinenkin mutta ne saadaan korjattua kyllä ja pari leffaa katselin kun lepäilin viltin alla Paha pukki ja Sin City molemmat huippuja :)

Täytyy huomenissa yrittää päästä liikkeelle ja uusi takkikin yhä sovittamatta vaikka se on siistin näköinen <3
Ja enää muutama päivä niin tapaan mulle tosi tärkeän ja rakkaan ihmisen joten tässä on tehtävä töitä jotta saa jaksut ja rytmit kuntoon enkä anna periksi, on mitä todella odottaa niin mieluusti piristyisin siihen mennessä, en ole tänä vuonna paljoa tavannut ihmisiä siis joiden kanssa viettää mieluusti aikaa ja molemmilla on kivaa todella mutta onneksi näitä järjestyy livenäkin, paljon netin kautta ystäviä mutta välimatkat tekee haastavan tapaamisesta mutta jos ja kun saan asioita raiteilleen niin eiköhän kaikki ole mahdollista :)

Erästä ihmistä ei tule ikävä vaikka lähtiki ja estoon laitto, en pitänyt siitä että kiusaajia puollettiin sellainen kiitos pois minun elämästäni. Sain selville tosiaan että rakkaalleni oli levitellyt ties mitä mutta ei mennyt läpi ja en ihmettele, minä ja hän tunnetaan aivan irl elämässäkin jo ja hyvin menee siis todella hyvin :)

Noh nyt ajetaan pahat mietteet pois kokonaan koska ne ei edistä mitään mutta puoleni tulen aina pitämään epäkohtia vastaan mut ilta menee kohti yötä ja tosiaan ikävät asiat pois hus :) <3

Se tästä päivästä :)Torstai 24.11.2022 23:11

Noh päivä alkoi hyvällä mielellä tosin pelko on että aletaan droppaan tunnelmaa. . .sitä on tapahtunut pitkin vuotta enkä siedä tiettyjä asioita mutta. .karma pst ;)

Mutta hyvät nyt: Tältä tuntuu olla rakastunut, olen väsy, nälkäinen mutta sydän hehkuu todella paljon eräälle ja hän on kyllä sydänkäpyseni <3

En ole kaivannut yhtä joka somessa jauhaa ties mitä musta ja luotettavalta taholta kuulin asiasta, voi voi sanon mie :D
En kaipaa enkä yritä yhteyttä sellasiin ja hyvä niin. Edelleen on raskaita asioita kannettavana tässä mutta toivo elää, siitä ei pidä irrota ja ovi auki uusille ystäville joiden kanssa voit tuntea yhdessä paljon ja todellista, luottamus on perusta ja kemiat :)

Sellaista, nyt aika minunkin saada loistaa ja jaan sen :) <3
Nykyaikana ei saisi puhua suoraan totuudesta vaan ainahan joku vetää herneen nenään ja menkööt sitten menojaan antaa vain mennä, eräski napsautti estoon kun ei kestä puhumista joten joo....mun matka jatkuu niin kauan kun on suotu ilman sellaisia, itsekäs en ole kysykää heiltä jotka tuntee livenä, he kertovat totuuden myös <3

Perjantaina olisi hoitajalla käynti ja siellä olisi tosi hyvä käydä vaihtamasse kuulumiset koska elämä ei ole nii helppoa aina ja on muutakin mutta se asia otetaan puheeksi vain ihmisten kanssa jotka kokeneet samaa ja ymmärtää silloin parhaiten, kiitosta eivät jää vaille :)

10 päivää on on erityinen tapaaminen joten on saatava asiat kondikseen tässä että jaksaa kun viimeksikin oli todella uniikkia koko tapaaminen molemmille ja tunteet kukoistaa ^^ <3

Noh, elämä tosiaan on ja pyyntö? Jos pidät tai inhoat voidaanko puhua rauhallisesti puoleen ja toiseen? Niin aikuiset tekee, kiitos <3

Mitään sotia en halua mutta jos sitä haetaan niin...oon aika suora sanomississa koska olen herkkyyden rinnalla myös soturi mutta mieluummin se rauha esiin, se auttaa mutta pidetään puolemme.

Noh tässäpä tämä, katsellaa mitä ilta tuo ja terkut kaikille ihanille :)

Nyt kyllä jumitin :DTiistai 22.11.2022 19:19

Piti taas aikaa sitten mennä vaikka kahveelle ja ottaa syötävää, sit naapurit alkoi taas mesoo meni keskittyminen. . . No karma hoitaa pahat :)

Hehkutan mutta eräs tosiaan vei mun sydämen niin oon aika höpsö tapaus ja tulinen :) <3

On se meidänkin vuoro joskus saada tuntee täysillä :) <3

Mutta ystäviä en hylkää koskaan <3 Jotkut tekee nii kun on juttua päällä mutta mä en :)

JES! :)Tiistai 22.11.2022 15:44

No nii, eilen sain uuden takin en ole vielä sovittanut mutta uskon että se on hyvä ja tänään selvisi asia että postissa on toinenki tulossa viimein ei tarvii huolehtia eikä harmita että pari feikkiystävää jätti ilman hyvää syytä koska uusia oikeita ilmestyy tilalle että menetys ei oo mun :)

Nyt jaksut muuten on hakusessa mutta uskon että kyllä se siitä kunhan mua ei häiritä huvikseen siitä en tykkää yhtään, nyt taas hetki kerrallaan ja kiitokset AIDOILLE ihanille että ootte mun elämässä ja saan olla teidän elämässä :) <3

Me selvitään asioista yhdessä :) <3

Huomenta :)Maanantai 21.11.2022 08:08

On flunssainen olla mutta ei tässä hätää paitsi että häiriköt voisivat poistua eivät edes osaa suomee vaan häiriköidä tahallaan....turhaa sakkia.

Hyvät asiat esiin eli tänään tulis pari pakettia ja ootan ensi kuun alkua kuin kuuta nousevaa :) ja syystäkin <3

Valeystäviä en kaipaa koska eivät näe itsessään yhtään virhettä, mä osaan tunnustaa kun joskus mokaan ja se on iso asia ja osaan sanoa kiitos hyvistä asioista ja niitä on tapahtunut :)

Eipä ruokita nyt kurjuuksia tässä vaan toivotaan että sais olla kaukana kiusaajista ja sitä toivon myös rakkailleni <3

Hyvää viikkoa toivottelen :)

On se vaikeaa joillekkin :DSunnuntai 20.11.2022 19:56

Kun nautit elämästä vielä kaksoisliekin kanssa nii jotkut ottaa itseensä siitä ja myös siitä ettei tarvii sietää kaikkea :D

Elämä on tässä ja nyt, opi siitä ja monet oppiikin onneksi :)

Terkkuset aidoille ystäville ja muut saa kalppia tiehensä :) <3

Tämä päivä :)Sunnuntai 20.11.2022 15:05

Kun olet rakastunut niin kateelliset häipyy. . .
En rakastu kuin todella harvoin ja silloin se on vahva tunne <3

Usko pois :)

Nyt haluaisin rauhallisen päivän ja joka sitä häiritsee kuulee kunniansa. .mutta ei nyt kaivata pahaa :)

Rukoilen universumia että saisin olla rauhassa, en ole paha ihminen <3