IRC-Galleria

Turku vois todella ottaa mallia Budapestistä, roskiksia on viidenkymmenen metrin välein ja joka pöntön kyljessä tuhkakuppi. Ja sitten ihmetellään miks Turun kadut on täynnä roskia ja tupakantumppeja...

Anyway, oon täysin rakastunut tähän kaupunkiin. Täynnä kauniita vanhoja rakennuksia (tosin niiden vieressä saattaa olla joku ultramoderni lasimetallikompleksi ja vastapäätä autiotalo...) ja uskomattoman hienoja patsaita. Heroes Squaren enkeli on ihana.

Ja hitto että täällä on edullista! Pullo paikallista punaviiniä 300 forinttia (about 1,1e), puolen litran oluttölkki 130 forinttia (50 senttiä!) ja n.40-neliöisen kämpän keskustassa (jossa valtava parveke ja parkettilattiat) vuokra 79,540 forinttia/kk (300e). ElectroWorldissa iso kokoelma DVD-leffoja 300 forinttia kappale. Siinä pari esimerkkiä.

Kävin ajamassa cartingia, roikuin pää alaspäin huvipuiston laitteissa ja missattiin metropysäkki kun oltiin niin uppoutuneita jutskaamaan kultsin kanssa. Tilattiin kiinalaista, lasinuudelit on herkkua, ja joka päivä on tullut käytyä Equisdrian Clubilla hevosia rapsuttelemassa. Katsottiin Shutter Island joka oli oikein hyvä mikä oli yllätys koska rakastan kyseistä kirjaa luvattoman paljon ja lähes aina kirjan jälkeen leffa on pettymys.

Taidan käydä vielätänään kuvaamassa läheistä hautausmaata, hiukan eri tyyliä kuin Suomessa; patsaita, muistomerkkejä... Kaunista. Kuuden maissa metroasemalle kultsia vastaan kun se tulee luennoilta. Katsoo sitten mitä keksitään sen jälkeen... ;)

Azután, haverok! Taidan avata tölkin Wunder tal-lageria joten szervusz és egészségére! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.