IRC-Galleria

JakeZilla

JakeZilla

Rutinaa.org - Suomalainen Dubstep -musiikkiblogi!

SirpaleitaKeskiviikko 02.11.2005 04:45

Ihan normipäivä. Kävin ostamassa itselleni uuden ohjaimen tietsikkaan, jos vaikka alkais pelit sujumaan. Ei mitään sen kummempaa.

Sitten koitti ilta ja Koippa soitti mulle. Käytiin sitten kaffella ja saatiin semmonen ahaa-elämys et lähdetään valokuvaamaan. Noh, sitten haettiin tarvittavat kamat ja mentiin kuvaamaan. Kohteena oli Lampolan talo.
Tuuli ulvoi sisällä ja betoniseinät hohkasivat kylmyttä. Jokainen ikkuna, ovi ja huonekalu oli laitettu palasiksi. Lasinsirpaleita ja asiakirjoja oli joka puolella.
Pistää miettimään että miten se rakennus on päässyt siihen kuntoon kymmenessä vuodessa. Se hajoittamiseen kulutettu fyysinen voima on aivan valtava. Seinissä oli reikiä joitten kautta pääsi huoneisiin, joiden sisäänkäynti oli talon ulkopuolelta. Myös seinät olivat täynnä reikiä ja talosta löytyi jopa ihmisten vaatteita. Jännittävää.

Täytyy kyllä sanoa että on talossa kokoa, Käytiin joka huone, nurkka ja syvennys läpi. Aikaa meni kaksi ja puoli tuntia. Kokemuksena ainutlaatuinen ja kiehtovan kihelmöivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.