IRC-Galleria

Zing.Sunnuntai 05.09.2010 12:51

Ookkei, mie olen pilvissä nyt kahen, eikun kolmen asian takia~

Ensimmäinen kiihotuksen kohde:
Eilinen Heteliamiitti Hesassa- Haluan nähdä KAIKKI kuvatut videot yms XDD Enkku lupas tuoda ne tänään, ko on heränny >ww< En malta oottaa wheeee~

En tiä kumpi näistä menee toisen edelle, ja nyt lasken sekä ilmasen että ostetut yhteen 8'D

Eilen kun oli mangapäivät, niin silloin me saatiin Kiinan kaa yhteensä neljä ilmasta Nekopikon tussia, kaksi ostettua, kolme Promarkeria ja kaksi Nekopiko-Line-2 rajauskynää.

Nekopikon tussien värit on:
black, cherry pink, lavender, cobalt blue, garnet ja ochre beige.
Promarkerit on:
blush, ice grey 5 ja black
Ja sitten rajauskynät on harmaita, mutta erisävyisiä, molemmat kooltaan 1,0.

Ja sitten Triossa jonku randompelin pelattua ni saatiin ilmanen Maraboun Polka- suklaalevy. X33 Jota nyt mässäillään täällä kahestaan Kiinan kaa 8'D

NIIN JA NYT ANNAN KUNNIAA KANADALLEMME(RollErrorX) JOKA OSTI TUPLA-PATUKOITA JA VIPPAS SIT MEILLE JOSSAIN VAIHEESSA YHET. 833 Kiitos niyoo ~ Ja sitten sitä Jaffaa, jonka piti olla lämmintä, mutta se oliki kylmää. X''D Se pullo oli ulkopuolelta lämmin.. " Jaffa lämmittää "

Jeee, kahen viikon päästä Lahen Hetaliamiitti ~

Ja koska ensi viikolla on taas tuolla jossain Helsingissä yms paikassa niin Hetalia piknic(en tiä miten kirjotetaan), niin ajateltiin Zanitas^^:n (aka Belaruksen) kanssa pieni Hetaliatapaaminen tehrä täällä Lahessa, vähän samaan tapaan ko tavattiin Kanada täällä~ Ainiin, ja sit miun rakas siskoseni aka Kiina ei sit varmaan pääse tuona päivänä, koska hänellä menee rahaa matkoihin, ja aiomme säästää tuohon viralliseen Hetaliamiittiin rahaa XD (miulla on 30 päivän kortti, niin voin mennä ja tulla ja käydä missä vain Lahen seudulla(-> kaupungeissa, en jaksanu selittää tarkemmin))

Mut jeabs, näin tällä kertaa. 8)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.