IRC-Galleria

No siis hei tää päivä on paras jeeee. Joudun heräämään puoli viisi aamulla ja lähden 6:25 bussilla ja vaihdan kauppatorilla. Siellä joudun kylmettymään semmoset parikytä minaa ja lähden 7:00 bussilla Orimattilaa kohti.

Tänään on koulua 8:15 - 15:35 eli kaheksan tunnin päivä.. Ei sentään oo kieliä, mutta ekana kaks tuntia fysiikkaa, sitten opoa tunti, uskontoa ja matikkaa. Lopuksi kaksi tuntia kuvaamataitoa, mutta me joudutaan tehdä nyt semmonen A3 kokoinen vastavärityö.. EN KUOLE KO IHAN VÄHÄN. Jaa niin miksi? Siihen on kaksi syytä, ei vaan kolme. En osaa vastavärejä. En osaa sävyttää niitä oikein. Ja vihaan maaalaaaamistaah.

Helvetti mun pää on kipeä.. Juttelin eilen Preussin kanssa mesessä n. varttia vaille kymmenen saakka vaikka lupasin nukkuvalle siskolleni aka Kiinalle, että lähtisin jo yhdeksältä.

Koulun jälkeen suuntaan ukille, heitän kamani sinne ja löntystän Nuorisotalolle jelpparoimaan ja tet- tuntejani täyttämään, niitä kun on jo semmoset n. 8 tuntia jäänyttä kamaa. Ja vielä se tet- raportti/palautekeskustelu pitäisi käydä.. Mutta siitä sovitaan erikseen.

Ulkona on semmoset 8 astetta 'lämmintä' ja otan tuon mustan takkini, mutta en tiedä tarvitsenko kaulahuivia.. Voisin toki kaivaa sen tuolta kaapista, MUTTA. Se tietty vaatekaappi on pikkusiskon huoneessa, jonne en kehtaa mennä kaivelemaan mitään kaulahuivia.. Nii-in, tulen jäätymään tänään.. Olen muutenkin liian väsynyt välittääkseni mistään mitään..

u_________u
Ihan sama se olisi, vaikka ensi lumi sataisi (vihaan lunta ja kylmyyttä, ja jäädyn nyt jo). Joo hyvää päivää, nähdään seuraavan kerran yli 15 tunnin kuluttua, tulen kuolemaan kuten sanoinkin..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.