IRC-Galleria

Nyt moon tehny sen!Perjantai 26.11.2010 19:00

Eli olen ollut panelistina kerrankin.

Olen siis Lahden kaupunginkirjaston Nuorten raadissa, ja sain s-postina viestinä keskiviikko kahden aikoihin, että torstaina olisi kirjastossa paneeli johon oli kerääntynyt jtn 100 kirjastonhoitajaa kuuntelemaan sitä paneelia. Mua sit raadin jäsenenä pyydettiin panelistiksi ja siinä heti koulun jälkeen n. klo 15:35 juoksin köksänluokasta atk- luokkaan laittamaan viestiä sille viestin lähettäjälle, koska varmistus tulostansa piti lähettää ennen klo 16:sta. Mulla oli kato kiire, kyyti venas koulun portilla ja mun piti toi viesti käydä lähettämässä. Olin laittanut niille kahelle opelle viestiä, kenen tunneille en ehdi, ja kaikki oli hoidettu.

Ja myöhästyin epämuodikkaasti siitä paneelista. Bussi oli myöhässä, ihanaa. Paneeli alkoi klo 13 ja olin siellä kymmentä yli ja rymysin sinne pöytien taakke heittäen kamani yhelle yleisöltä piilossa olevalle tuolille. Enkä tietenkään ollut valmistautunut siihen, koska en ollut ehtinyt, vaikka paneelin kysymykset oli annettu siinä viestissä jossa kerrottiin siitä. Yks raadin toinenkin jäsen, plus kolme muuta, olivat kaikki valmistautuneet ja laittaneet kysymykset paperille ja laittanu omia vastauksiaan valmiiksi. Ihanaa, mun oli siis pakko miettiä vastaukset kysymykset kuultuani ja näin.

Mut ihan kivastihan se meni. Ei tarvinnu olla koko päivää koulussa, ja tuosta maksetaan pieni osallistumispalkkio meille panelisteille myöhemmin.

Ja eka nuorten raadin kokoontumiskerta maanantaina. Jeba.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.