IRC-Galleria

joo okei moi.Keskiviikko 02.02.2011 09:32

näin unta että täytin täällä galleriassa jotain merkintää joka oli kaikin puolin negatiivinen. sen ne 'kysymykset' yms alko jostain ihan jostain perusasioista ja sit ne meni huonompaan päin, ja lopussa oli joku ihan lyhyt jonka vastaamisen jälkeen mä rupesin vajoamaan johonkin pimeyteen ja olemattomaan.
sen jälkeen muistan kun jokin rupesi jahtaamaan mua ympäri tätä meidän taloa. mun keho oli tosi raskas ja juoksin henkeni edestä. mä juoksin noi kiviportaatki alas ja se jokin tumma hahmo seurasi mua. kompuroin siinä ja ku avasin noiden portaiden jälkeen tulevan oven, se ovi ei mennykään kiinni kunnolla mutta en jääny sitä miettimään. mä vaan juoksin ja juoksin.
ja sit mä heräsin. kello oli 5:15. pelkäsin kokeilla uudelleen nukkumista, koska mä oikeesti pelkäsin sitä tummaa hahmoa edelleen, et se tulee siihen mun uneen.. joo en pidä semmosesta. mua jahdataan unissani ihan liikaa.
nukahin sit kumminkin uudestaan ja kello herätti siinä tuntia myöhemmin. en muista siitä jatkounesta mitään, mutta mun päässä oli ruvennu soimaan stellan 'nimikivi'.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.