IRC-Galleria

Hei moi terve, Jalle täällä ~ Sitä tässä vain, että aion tulla ainakin Frostbiteen, joka järjestetään 14.-15.1 Lahdessa, Sibeliustalossa, lauantaiksi taidekujalle myymään erilaisia tekeleitäni, mutta en osaa vielä tarkalleen sanoa, mitä voisin ruveta myymään siellä.

En rupea myymään erinäisiä piirroksia siellä, ellei joku tilaa erikseen jotain ja tuon sinne, jossa käydään kaupat tilaustyön kanssa.

Aion piirtää kyllä erilaisia kuvia eri tekniikoin tavaramerkkinäni olevasta Miyo Iggy - hahmostani, josta on tällä hetkellä luotu sarjakuva sekä kolmiulotteinen oikein värein maalattu kanaverkko-sanomalehtiliisteri työ hahmon oikeassa mittakoossa.
Ajatuksenani on tuoda myyntiin kansan haluamaa tuotantoa, esimerkiksi kirjanmerkkejä, pehmoleluja (suuri kysymysmerkki), avaimenperiä/kännykkäkoruja, erilaisia pussukoita ja muita kädentöitä.

Myös muita vastaavantyyppisiä kädentöitä voin tehdä yleisönpyynnöstä, ja kysyn erikseen mielipidettä, mitä he haluaisivat myyntiin, jos on siis tarvetta (jos tulee vähän ehdotuksia/kysyntää, laitan kaikkea myyntiin).

Osaan sanoa sen ainakin, että myyntiin tulee VARMASTI erilaisia uniikkituotteita, olivat ne sitten pehmoleluja, kangaskassi tai kirjanmerkki.

Hinnoista en osaa vielä sanoa mitään tarkkaan, mutta ainakin se on varmaa, että uniikkituotteet saattavat olla ihan suoraan sanottua kalliimpia kuin 'massatuotteet' / tuotteet joita on useampia kappaleita.

Aion tehdä prototyypit annetuista ehdotuksista - riippuen mahdollisuuksista tehdä niitä -, joista saa (ja pitää) antaa palautetta kun niistä ilmestyy kuva/kuvia tänne.

Jos haluat antaa ehdotuksia myyntitavaroille yms, täytä seuraava 'lomake' ja laita se viestinä (yksityinen tai julkinen, saa olla myös blogimerkintä, jonka linkkaat, yms) ~

L O M A K E

* Millaisia tuotteita haluat myyntiin?
-

* Haluaisitko mahdollisesti ostaa / tilata jotain, jos hinnalla ei olisi väliä?
-

* Minkä hintaisista tuotteista olisit valmis maksamaan?
-

* Haluaisitko jostain tietyistä sarjoista tuotteita myyntiin? Osaatko ehdottaa jotain tietyn tyyppistä tuotetta, joka saattaisi mennä enemmänkin kaupaksi vai kannattaako tehdä vain uniikkeja tuotteita varmuuden vuoksi?
-

* Oletko tulossa Desucon Frostbite 2012? Jos pääset, niin haluatko tulla katsomaan Jallen tuotevalikoimaa taidekujalle?
-

* Muuta ehdotusta/kysyttävää/sanottavaa? Sana on vapaa.
-

* EXTRA Jos Jallen tuotteet myy, niin haluatko että hän tulee myös kesän Desuconiin myymään taidekujalle?
-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.