IRC-Galleria

James||

James||

Maybe the diamonds are not for everyone

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.06.2008 22:26

jupelis olin Yyteris sitte viime vuorokaude, tosin aika hotis seurass(ei kyl, mee mummu ja tuffa, ku ne hankki mul se rannekkee ja sit sillai ja ku niil o se vaunu siel...) oli tietty iha kivaa sillee, mut en päässy kertaaka yksi, ku ain mummu tuli mukaa, luuli varmaa et joku äly hyvännäköne vie ja raiskaa =D eikä se taid tajut et oon jo 15. mut ei voi enää mitää. no, niit pulloi ja tölkkei tuli sit kyl kerättyy iha kivasti, meinaa vissii 9 jätesäkkii + viel 4 muovikassii... =D et kyl siin sai iha tarpeeks lihakset kipeeks, ku nosteli niit sielt maast perse pystys(enkä mä ees tienny et mul olis mitää lihaksii... ; DD)
että sillai. pakko myöntää, et kyl silmä lepäs.. =PP Olisin kyl nii halunnu bongaa sielt yhe ruotti ope... =DD ku iha varmaa se oli siel josai tai sit se oli siel aatton ja sit lähti sielt johki muual bilettää.
sehän on nii kuulu siit bilettämisest. =D

ja sit kattelin jalkkist(oon ny alkanu siitäki jo kiinnostuu, ku mietein, et kaikkee muut urheiluu katon telkust paitti golfii.. =D) ja perkele ryssät voitti Hollanni. ei ne ny kaikkee mestaruuksii tarvi saatana.

mutjuu. kait täst sit pitäs jo men. ku ei se millakaa tääl oo...? : DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.