IRC-Galleria

Jamique

Jamique

Snäppi: jamie_jamppa

Blogi

- Vanhemmat »

kyllä samoja piirteitä löytyy :DSunnuntai 22.10.2006 21:36

KAKSONEN

Olet nopea ja älykäs.
Molemmat sukupuolet pitävät
sinusta, koska olet lähes
poikkeuksetta biseksuaali tai pervo.
Odotat saavasi kaiken
ponnistelematta itse
lainkaan. Olet helppoheikki
ja latvalaho. Sinulla on
voimakas tarve
runkata. Lisäksi
sinulla on ainakin
fantasioissasi suunnaton
tarve naida kahden kanssa
yhtäaikaa. Jos ei mikään muu
auta, niin tuuttaat sormesi
omaan pakoputkeesi yhdynnän
aikana. Tätä harrastavat
niin mies- kuin
naispuolisetkin Kaksoset.
Jakomielitauti periytyy aina
joltain suvun Kaksoselta.
Kaksoset saattavat
juovuspäissään flirttailla
jopa omalle peilikuvalleen.
Joskus he jopa onnistuvat
siinä, jolloin he huomaavat
lähteneensä jatkoille
itsensä kanssa.

i love kummeli <3Tiistai 10.10.2006 20:53

Timo hei!
Jooh?
Pistäks sen projektorin pyörii?
Pyörii!
Mistä noitakarvoja tulee? tossa on taas linssissä yks!
En tiedä?
Punanen karva!
Ihan kihara.
Se on Sun munan karva!!
eeikä oo toi on kainalo karva!
on toi on sun munan karva!!! puhalla pois!
*wuuh*

Olipa reissu kertakaikkiaan.Lauantai 12.08.2006 14:14

hmm miten tän nyt alottas. no, selitin mutsille et lähen ahtialaan kaverin luo bilettää, mut karkasinkin helsinkiin >:D.

junamatkalla tuli muutama kalja vessassa taktisesti kiskottua XD. helsinkin pääasemalle päästyäni odottelin kohdehenkilöä jessicaa. odotellessa kävin pelaamas tuplapottia ja tuplasin 3e, 24e ;) ja näin yhtä vanhaa tuttua johon tutustuin viime vuonna särkänniemessä XD . aah heh...

jos nyt alottas tän tarinan xD. ottakaa hyvä asento tämä on toivon mukaan pitkä hard to say.

menin sit sinne asematunneliin? tupakalle ja sit sinne tuli se jessica ja sen sisko, siitä sitten matkattiin iloisesti kaisaniemeen. en ehtinyt istahtaa alus ku jo joku randomi huus "oot sä se seimi alaviiva tilrock tai jtn Xd." menin siihen juttelee sen hevari jäbän kaa ja hetkee myöhemmin jo tunsin siin joku 4tyyppii. sit ku istuin siin jessican kaa ni kuikkasin taakkeni ja näin jäbän kuka näytti ihan Marilyn Mansonilta, aika hot oot jaime ;). huhhuh olisitte ystävät hyvät nähnyt miten paljon sielä oli kauniita tyttösiä. kyllä olis derekillekkin kelvannut ihan varma oon :P. siinä aika kivasti kului uusia ja uusia tuttavuuksia tuli ja tuli. illan yks koho kohta oli kun meidän iloinen mankkatyttö ansku pamahti paikalle soittanut vaikka mitä ja gnr live era löyty myös siitä kymmenen pistettä ;).

istuin yhdes vaihees taas jessican vieres ja sit yks sarkku tuli jtn selittää anna pusu. olin vaan " en mä anna viel mitään pusuja en oo juonut tarpeeks en oo tarpeeks kännis. sit se sano no poskipusu olin et oukei. ja sit se teki siit normi pusun. hartza ja derek ymmärtää millanen on ahahahahah.... yhteen harmittavaan kohtaa tuli se kun joutu jessica ja sen siskonen lähtee pois :/. kävin saattaa ne ja sit jtn sekoiltiin ja halailtaa plää plää plää. nii ku tulin takas kaisaniemeen ni sielt tuli alexi laiho vastaan olin et WOUH vähän oli aitoo sillee <3 sit siel mä kävin miettii et mihinkä helvettiin mä meen yöks ja onneks sen sarkun kaveri sano et niille voi tulla ku niil ei oo porukoita himas olin et wuhuu. sori se sarkun kaveri ku en muista sua. LOL minä ei voi muistaa :/.

sit siin yhes kohtaan kävästii syömäs ja siel oli ihan jees meininki keskustas. lubadeja oli jokapuolella :S. joo arvaa ku olin ruuan syönyt ni kyllä alko makoiluttaa. tuskaa ei mihinkää päässyt makoilee. mentii takas kaisikseen. ja siel ne mun tyypit joille piti mennä yöks hävis ja hilluin siin jullenkaa"tyttö" käytiin hakee sen kaveri ja jokaisella prkl tuolilla mikä tuli vastaan olin vaan istutaan. ja julle oli et EI. sit meikä vaan VIDdu. mut oli kyl kiva ku se otti mut reppariin :>>>. mentii legendaariset 2metrii. sun olis pitänyt jaksaa enemmän. sit tultiin takas kaisikseen sen kaverin kaa, jtn siin häröiltiin ja sit mua kaivattiin asemalla sekä jullen piti lähtee. siiin häröiltiin ittemme asemalle. jossa oli lasse, sarkku ja se random XD. sit venailtiin et juna lähtee hörästiin kaljaa ja sit ittensä löys meidän luo jaime <3 ei sit osattu yhtää viime tinkaan sitä lipun ostamista hommata. oli vajaa 5min aikaa hakee liput ja kipittää junaa. arvatkaa kipitinkö ;). EN. siin käppäiltin jaimen kaa tyytyväisenä ja sit haettiin liput ja mä tappelin sen lipunmyyjän kaa siit lipusta ja sit ku sain lopujen lopuks sen lipun kas katsos jaime meidän juna lähti. oltiin vaan et ei prkl.

hetkee myöhemmin paikalle paukas ansku, marsu ja annika. siin jtn pölpöteltiin ja päätin sit lähtee niidne kaa häröilee tikkurilaan jejej. junassa mankkaneitilaitto soimaan eppu normaalia ja kyllä kuulin kun kansa ku jku 10 tyyppi laulo kuoros "RYYPPÄÄMÄÄN, RYYPPÄÄMÄÄN, JOKA AAMU SÄNNÄTÄÄN JA KUN PÄIVÄ ON OHI NI LISÄÄ KÄNNÄTÄÄN, TAHDON JUOVUKSISSA AINA SEKÄ MAANANTAINA, TIISTAINA, KESKIVIIKKONA JA TORSTAINA <--kait meni oikein xD. mut hauskaa junassa oli kyl XD. tai no metro.

sit oltiin tikkurilas sit siin metroaseman ees sytytin röökin ja annika kysy et jääkö jämät. sit mä aloin jtn selittää ja vinee siitä et se on jämä eikä jämät plää plää. haha. lopuks oli annika sillee WTF?! XD. haha. jossain vaihees eksyttiin johonkin leikkikentän lavalle :o. siel hilluttiin joku 2h haha. voi sua pientä anskua ku toinen kutii niin helposti eikai kiusattu liikaa. sit siel oli kauhee taistelu mulla ja janilla. olin great cornholia ja se oli joku kiimeanime boy en tiiä XD. haha vittu se oli jtn niin läppää. mulla petti lopuks pokka XD. hahah. niin ja sit ku menin nyt siin metro matkalla tutustuttaa mun nännit marsulle ni ei meinannut päästää mun nänneistä mitenkää irti kokoajan mun nänneis kiinni :P huhu haha hihi XDDDD.

loppujen lopuks ku porukka hävis mä tajusin olevani yksin tikkurilas kello 03.00 ja seuraava juna lähtee klo. 06.50 arvatkaa nakertiko XDDD. JOOOO!. no mä palloilin ja koitin nukkua siel aseman penkillä eihän siitä mitään tullut ku oli hirveä nälkä menin johonkin ählämisnakarille sielt tilasin makkaraperunat prkl ne makso 6e :S ja marlboro 5e :s hui. no ostin ne ja lähin siihen ihan viereen syömään. ja kattelin siinä snakarin ees melkein sytty hullujoukko tappelu. haha paras oli ku alko vähän nyrkit heiluu ni ählämit veti heti luukut kiinni xD. jtn 2 wnb kovisfruittii. kävi uhoo väärille tyypeille haha. se toinen fruit heitti vettä ISON jätkän päälle, jumalauta mitkä kilarit se veti saatana meikä vaan nauraen vedän niit makkaraperunoita :P. se iso jäbä ku valmistautu tappelee se pomppi paikallaan ku mikäkin jänis saatana XD. olisitte nähnyt sen se oli jtn niin läppää XD. sit aika kuluu kuluu. sit tos klo. 6.20 tulee joku jäbä sillee heitä rööki olin sillee oke. sit jtn pultsareita tulee siihen ympärille päästiin just putkasta. sit se jäbä oli sillee vittu katokkin kans että et enää ikänä joudu putkaan tai tulee niin turpaan ettet oo ikänä saanut XD. hahah. sit se toinen pulsu kysy et millon lähtee k juna korsoon, se jäbä vasta vittu ens viikolla XDhaha. sit ne pulsut lähti siit jonnekkin istuu, se iso jäbä oli ihan vitun kilareis dunno why. se vaa selitti vittu mä lähen vetää noita pultsareilta tajun pois, olin vaan no pidä hauskaa. se vaa joo moro. ei se sit tehnyt niille mitään.

sit tuli juna pääsin lahtee tajusin ettei mulla oo dösä rahaa ääääh. pitää kävellä mukkulaan, sit siin heses kohalla tuli joku japanilainen kyselee neuvoa keskussairaalalle, selitin vaan. see that corner turn there right then go thirtyhundred meters up that road then look left you see big building it is it XD. sit ku lähin siitä tajusin et mun piti sanoo threehundren eikä thirtyhundred. naureskelin yksikseni hah XD. ps. älkää valittako jos on tos englanti kohas virheitä xd.

NIIN. siin ku istuis kariksen ja sataman välissä olevas penkis tupakal, tuli mua kohtaa sellanen ihana pikkuhauveli. mut sit ku se haisto sen tupakan käryn meni pois. siinä kohtaan tuumasin et jos eläimet jota rakastan kajoo mun ympäriltä siks ku poltan ni on ehkä parempi lopettaa. mun tupakan poltto loppuu siihen katkoin kymmenen röökiä kolmeen osaan ja heitit sille tavalle hyvästit. hmm sit pääsin himaa oon kuolla jalois on rakot ja on vähän unelias olo hei en oo nukkunut nyt 22h XD. jejej hyvä meno ja sillee.

hmm jtn kuitenkin kiinostaa ni mä en tehnyt illalla sillee kenenkää kaa mitää muuta ku se yks pusu ei mitään muuta. hmm miks eees kerron ton XD

ja viime hetken tietoo tuli et se sarkun random kaveri on amélie :>

en voi muuta sanoo et KIITOS KAIKILLE KIVASTA HYVÄSTÄ SEURASTA JA TAPAILLAAN TOIVOTTAVASTI PIAN :>. ENS KERRAL SUUNITTELEN VAAN VÄHÄN PAREMMIN MIS OON YÖTÄ ETTEN TAAS HENGAA JOSSAIN JUNASEMAN VIERES XDDDDD. jee kiitti moi

GN'R @ Hartwall Areena 5.7.2006Torstai 06.07.2006 16:43

Guns N' Rosesin Settilista:

Welcome To The Jungle, It's So Easy, Mr. Brownstone, Live And Let Die, Robin Guitar Solo (Finlandia), Sweet Child O' Mine, Madagascar, You Could Be Mine, Knockin' On Heaven's Door, Dizzy Piano Solo (Don't You Ever Leave Me), The Blues, Think About You, Richard Fortus Guitar Solo, Out Ta Get Me, November Rain, Bumblefoot Guitar Solo (Don't Cry), My Michelle, Patience,
Better, Nightrain.

Encore: Paradise City

Bändi alkoi soittamaan klo. n.22.50 koska oli ollut kuulemma takavaloissa ongelmia, jotka oli luonnollisesti korjattava ennen ku axl lavalle tuli. keikka kesti klo.1.05.

Näin ens alkuun on mainittava että keikalla oli enemmän kuin laki salliin hyvän näkösiä tyttöjä <;. eniten iski silmään kaksi blondi kaverusta :P. joo niin asiasta kolmanteen ;D. oli kyl aika perseestä kun keikka alkoi vähän myöhään mutta ei se ollut tunnelmaa laskenut yhtään. odotellessa vieressä istuvat tyypit huusivat "axl Sucks!" huutoja. Ihme hyyppiä ja ne istu viel kaiken lisäks aluks meidän paikoille >:(, jossa siis istu minä, (GNR_Roxx) ja roksin veli Kristian. meidän edessä olevassa rivissä istui make(mak-ed), hartza(sixxpounder) ja nelly (dishevelled). viimein kun keikka alkoi sali pimeni ja alkoi welcome to the junglen alkua kuulemaan huomasin kuinka ihmiset juoksivat paikoilleen ettei menettäisi mitään. oli tuskaa odottaa tulee sinne lavalle ja ku se ilmesty huutamaan "do you know im gona fuck you all" kait xD. kun mr.browstonea oli mennnyt puolet mä ratkesin ja revin paidan pois päältä ja kävit sitä heluttaa. mettymys oli kun kaverini Hartza (sixxpounder) sanoi että keikka on keskin kertanen ja ei oikeen toi uus gnr uppoo ja koko keikan ajan se jätkä vaan istui penkillä kun derek, make ja minä ollaan ihan fiiliksissä hillutaan ja pidetään hauskaa kuten tarkotus keikoilla on. eikä vana istuu ja jumittaa.

plussaa oli kyllä axl ääni joka on paremmassa kunnossa mitä uskoin ja miksauskin toimi ihan moitteettomasti. vaikka välillä ei oikeen kuulunut sooloja, mutta se ei paljoa menoa haitannut.

plussaa myös oli kun bumblefoot soitti don't cryin. se oli niin ihana biisi <3. laulettiin derekin kanssa seisoviltaan ihan fiiliksissä <3.

ainuu miinus oli kyllä se alkaminen mutta se ei mitään haitannut.

pientä miinusta oli kyllä se ettei siellä hallissa kuulunut don't cryin aika oikeen yhtään ääntä. pikkasen siellä täällä kuulu. koko areenan olis pitänyt raikua sen biisin ajan <3

JA GN'R KIITOS MAHTAVASTA KEIKASTA TULEE OLEMAAN MUN MUISTOISSA IKUISESTI <3 JA NISKASSA MYÖS, IHAN PIRUN KIPEE XD. SEURAAVAA KIERTUETTA ODOTELLES <3
- Vanhemmat »