IRC-Galleria

Jancelin

Jancelin

Kurkkaan kerran vuoteen

Selaa blogimerkintöjä

JANCELININ SIIVOUSPALVELU.

Aloitamme työt klo. 15 - 20 välisenä aikana, jos ollenkaan. Aina ei vaan jaksa. Ja siivoamme sen verran ja niin hyvin kuin kulloinkin viitsimme. Palkka on 50€/tunti, jonka toimeksiantajan asunnossa vietämme. Joskus saatamme viipyä parikin päivää, joiden aikana meillä tulee olla vapaa pääsy niin jääkaapille kuin yksityisille lipastonlaatikoillekin. Kun olemme lähdössä, kotiinkuljetus olisi suotavaa.
Työnantajan ei koskaan tule valittaa esim. hitaudesta tahi työn laadusta, tai saatamme loukkaantua ja jättää homman kokonaan kesken. Joskus saatamme sotkea myös itse. Rahoja ei ole oikeutettua vaatia takaisin (ja toki kaikki peritään ennakkoon) siinäkään tapauksessa, että veloitamme maksun parin seuraavan päivän ajalta, mutta lähdemmekin jo samana iltana. Sehän tarkoittaa vain että työ tuli tehtyä etuajassa.
Todella siivottomiin asuntoihin emme vaivaudu saapumaan paikalle ollenkaan. Ja olisi toivottavaa, että omistajat itse siivoaisivat alustavasti ennen kutsumistamme. Arvotavaroita ei tarvitse piilottaa (muuten joudumme näkemään turhaa vaivaa etsiessämme niitä).

Työtarjouksia, anyone? :3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.