IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Voi hyvät hyssykät.Maanantai 29.10.2007 23:32

Työharjottelussa on kerrassaan mukavaa. Voisin aivan hyvin jatkaa näin hyvinkin kauan, tosin mielummin ilman ruotsin tunteja.
Tallillakin sujuu loistavasti. Hansu ei ole pitkiin aikoihin ollut kovin känkkäränkkä ja suurimman osan ajasta se on liikkunut puhtaasti, eikä jalassa tunnu olevan mitään mätää enää. Vaikka ainahan sekin on olemassa.. Eikä se enää ole mikään kovin nuorekas.
Vaan väliäkös sillä, se on saanut kehuja viimoisen kuukauden aikana enemmän, kuin muistan koskaan sen aijemmin saaneen. ;) Ei se ole paha, vaikka itse sanonkin!

Hih, onpa mukavaa antaa asioitten vain luistaa. Tuntuu, ettei ole enää huonoja päiviä laisinkaan ja kaikki vaan... Sujuu? Ja sujuukin oikein hyvin. :) Voi. Ne höperöt ekaluokkalaiset saavat minunkin pään vielä pehmenemään. Jos ne oikeasti saavat minut näin kovin hyvälle tuulelle kahdessa viikossa, voin vain kuvitella kuinka loistan jakson loputtua! Tulee varmasti olemaan ankeaa palata takaisin soteen ja jatkaa "opiskelua" ilman niitä mukavia pieniä valopilkkuja.

Voi. Ei ole mitään valittamista! Olen kyllä kerrassaan tyytyväinen tähän tilanteeseen. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.